Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a jó a macskákban? Miért...

Mi a jó a macskákban? Miért szeretitek őket?

Figyelt kérdés

2021. okt. 22. 07:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Öntörvényű, akaratos kis gęçik. :D

Imádom őket!

Nem nyaliznak, sunnyognak, alázatoskodnak. Az olyat emberben sem bírom.

2021. okt. 22. 08:45
 12/19 anonim ***** válasza:
33%

Okos, intelligens, van saját akarata, személyisége. Olyan mint egy kis emberke. Nem agyatlan mint pl egy 0 agysejtes kutya, aki ok nélkül csahol a gazdinak, hanem tenni kell érte hogy szeressen. Tiszta, szép.

Ragaszkodó,igazi egyenrangú társ. Nem szolgaállat.

2021. okt. 22. 10:30
 13/19 anonim ***** válasza:
9%

12

Szerintem meg rém ostobák.

Csak a gciségük meg a makacsságuk miatt gondolják,hogy okosak. A tudósok szerint is feljebb áll a kutya intelligencia terén.

2021. okt. 22. 10:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szép állatok, és én bírom bennük hogy fafejűek és öntörvényűek. Néha nagyon nagyon aranyosak, máskor rájuk jön az ötperc és nagyon viccesek. :D

Én amúgy a kutyákat is imádom, tök mások és más miatt szerethetőek. :)

2021. okt. 22. 11:32
 15/19 anonim ***** válasza:
87%
Szeretem, amikor az 5 kilójával bemászik a nyakamba (pláne az 50 fokban) és melegít. :D szeretem, hogy ha hozzászólok már dorombol. Egész nap a s.ggemben van, a vécére is követ. Meg jó fej és kész. :D
2021. okt. 22. 11:39
 16/19 anonim ***** válasza:
78%
3 Macskám van és őket imádom teljes szívemből. Foltoska a leghízelgőbb, mikor felveszem.az olembe akkor úgy igyekszik elhelyezkedni mint a baba az anya ölében és néz rám mélyen és érzem hogy szeret. Sokszor megkérdezem miért szeretsz engem mikor bűnös vagyok még rossz ember és szetetetnelkuli és akkor még jobban érzem a szeméből a szeretetet. Mindenkinek hizeleg meg barátkozik és én örülök neki hogy van benne szeretet. A testvére Kormos is hízelgő de obenne azt szeretem hogy erőszakos, mi fent azonnal akár. A Cicát meg azért szeretem mert a jelleme hasonlít az enyémhez de mégis jobb szívű. Le tudta küzdeni az irigységet és alkalmazkodni a 2 macskához, megértette hogy szüksége van arra hogy ne egyedül legyen. Néha még irigykedik a macskákat de legtöbbször puszilgatja őket. Pici korában utálta ha simogattuk de én simogattam hogy szokja meg a szeretetet hogy az jó mert ha nem szokja meg akkor még vadabb lesz. 2 éves kora után tanult meg dorombolni is, addig nem tudott. Úgy érzem van valami pszihikai zavara a Cicának is, azért viselkedik úgy és ezért még jobban szeretem. Most már Cicának jólesik a simogatás és tudom hogy szeret csak nem tudja kifelyezni meg kimutatni csak az orrát dugja a kezemhez. Sokszor féltékeny Foltisra hogy az hogy hizeleg. Olyankor a Cicát simogatom és közbe elmondom hogy őt éppen úgy szeretem mi T Foltost és az nem baj ha nemhozekeg mert én se tudok hízelegni és megértem hogy irigy Foltisra és Coca megnyugszik ettől
2021. okt. 22. 12:18
 17/19 anonim ***** válasza:
79%
Nekem leginkább a szemük tetszik ahogy tudnak nézni az emberre
2021. okt. 22. 13:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert önálló akarattal rendelkező, öntudatos állatok. Ki kell érdemelni a szeretetüket, nem fognak csak azért imádni, mert te ember vagy és eléjük bszol egy tál kaját meg ingyombingyom játékként akarod őket simogatni, nyúzni. Egy macska bizalmát el kell nyerni és igen, meg is tudnak sértődni, akárcsak mi emberek. És nem, nincs mindig kedvük a dögönyözéshez, ahogy nekünk embereknek sincs kedve mindig puszilkodni, ölelkezni vagy szexelni sem. Nem is szimpatikus nekik mindenki vagy nem elsőre, lehet, elbújnak az idegenek elől, tartanak tőlük. Pont mint az emberek, közöttünk is vannak, akik visszahúzódóbbak és bizony, van olyan, hogy valaki egyszerűen nem szimpatikus.

Viszont ha egyszer megszeret egy macska, azzal az általa adható legnagyobb ajándékot kínálja fel neked. Onnantól nem lesz kérdés, hogy hozzád bújik-e, tudod-e simogatni, dörgölőzik-e, tudsz-e vele játszani stb. Igen, azt tudomásul kell venni, hogy öntörvényű állatok, nem mindig vannak ilyen hangulatban. De aki ezt nem tudja tolerálni, az kutyát tartson és bele se gondoljon abba, hogy neki sincs kedve mindig mindenhez.

2021. okt. 22. 14:35
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább azt szeretem a cicámban, hogy saját személyisége van, ismerem már minden mozdulatából, hogy mit szeretne/ nem szeretne. Nagyon ragaszkodó, szószerint mindig mellettem van, ha fürdök is ül a kád szélén és belelógatja a farkát a vizembe, nagyon édes. Esténként általában a saját helyén alszik el, de minden reggel úgy ébredek, hogy szorosan mellettem fekszik, ha jó kedve van hangosan dorombol is mellé. Brit cicához képest egészen bújos, persze mértékkel és nem szereti, ha bárki simogatja/felveszi, de a családtól kb.bármit "elvisel".

Régen semlegesek voltak számomra a cicák, én sem értettem pontosan mitől szerethetőek, de a sajátunkat rajongásig imádom az első perctől fogva.

2021. okt. 22. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!