Kilyukadt mellkasa cicámnak, túléli?
Figyelt kérdés
állatorvos egyelőre stabil állapotban hozta és benti megfigyelés alatt tartják. egy nagy husky kutya elkapott :-( a szomszédunk.2008. dec. 12. 10:23
11/16 anonim válasza:
Nem támad emberre? Akkor a szomszéd husky miatt miért került a szomszédunk kórházba?
12/16 anonim válasza:
Tamad, ha tamadva van vagy bantalmazva, termeszetes hogy megvedi magat. Nem hiszem hogy magatol csak ugy ratamadt a szomszedora. Egy fajtiszta Sziberiai Husky nem szabad agressziv legyen. Valoszinuleg nem fajtatiszta, vagy csak megvedte magat.
13/16 A kérdező kommentje:
A szomszéd kerítést igen kellene megnagyobbítani de már nem aktuális mert szegény elpusztult a husky kutya,de ha hozzák másik nagy kutyát akkor feltétlenül beszélek velük! Azóta jól van a cicus túlélte,már nem nagyon engedem ki a szabadba.Nincs veszélyérzete :-( bárkihez odamegy,különösen kutyákhoz vonzódik,gondolom mert pár hetesen kutyáik között nőtt föl,most is együtt alszanak együtt játszanak meg esznek egy tálból.
2009. ápr. 21. 19:37
14/16 anonim válasza:
nekem huskym,sziámim és házi cicám van.hát a husky nem épp cicabarát fajta.főleg ha nincs hozzá szoktatva!el fogja kapni és ügyes vadász.az én kutyáim nem bántottak még se embert se cicát.A husky hamar átugrik nagy keritésen.Viszont remélem,hogy az állatorvosi költségeket a kedves szomszéd fizette....másnem részben.
16/16 anonim válasza:
Nem értem hogy mért kell ezzel olyan sokat foglalkozni,bármint pl:milyen macskát vegyek? szerintetek aranyos ez a macska ?.........stb és még tudnék írni vagy 20 ilyen hülye kérdést.
Ha nem tud magára vigyázni a macska az már csak az ő baja,
meg különben is ott rohangál minden sarkon egy , kb. minden héten látok az úton egy elcsapott macskát.
Ja és nem hallgatnak semmire és senkire nem lehet őket megtanítani a legalapvetőbb dolgokra. A macska semmire nem jó csak teher-elvárja hogy etesd,itasd és cserébe elszökik a háztól 1 hétre utána visszajön sebekkel a hátán.
nagyon nagyon nagyon nagyon bocs hogy ezt írtam de ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!