Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kilyukadt mellkasa cicámnak,...

Kilyukadt mellkasa cicámnak, túléli?

Figyelt kérdés
állatorvos egyelőre stabil állapotban hozta és benti megfigyelés alatt tartják. egy nagy husky kutya elkapott :-( a szomszédunk.
2008. dec. 12. 10:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%

Jézusom!!! De ha már elvitted állatorvoshoz, és még bent is tartják, szerintem az orvos biztos mindent megtesz érte, és a legjobb esélyei vannak szegény cicusnak a túlélésre.

Gondolj arra, hogy a macskák nagyon szívósak: az enyémnek semmi baja nem lett a panelház 3. emeletéről való kiugrástól (jajjjj kis hülye volt még akkor, nem ilyen lusta disznó, mint most :D:D:D), egy másik cica pedig a hetedikről esett ki (!!!!) és csak a lába húzódott meg (még csak el sem tört).

Az olyan kutyatartók meg, akik a macskákra uszítják a kutyáikat, vagy nem szoktatják le őket erről, és még röhögve mesélnek ilyet, egyszerűen rohadjanak meg!!!!!!

MInden jót Nektek!

2008. dec. 12. 10:35
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

Ha mar elvitted orvoshoz, miert nem ot kerdezed a tulelesi eselyeirol? Mi itt latatlanban nem tudunk mondnai semmit, meg amugy se, mert az olvasok aligha allatorvosok. Elhiszem, hogy jol esne a biztatas, de ez a kilyukadt mellkas nem hangzik valami biztatoan. :(

Az orvos mit mondott? Drukkolok!

2008. dec. 12. 10:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt sajnos senki nem tudja így neked megmondani.

De az orvosok biztosan vigyáznak rá.

Te pedig ne idegeskedj, minden okkal történik. Persze arra nehéz jó okot találni, hogy miért történt ez szegénnyel :(

De ha ő is úgy akarja meg fogy gyógyulni hidd el. Ha esetleg mégse akkor gondolj arra, hogy mindenki meghal egyszer. És hogy idővel könnyebb lesz, fel fogod tudni dolgozni. (nekem is sikerült:( )

De én szeretném ha felépülne a cicád, őszintén kívánom, hogy rendbe jöjjön! Ha lehetséges menj be hozzá és simogasd meg kicsit vagy legalább pár mondatot mondj neki, hogy megnyugodj és később ne legyen lelkiismeret furdalásod.

Sajnos most csak annyit tehetsz, hogy türelmesen vársz. A cicák erős állatok.

És különben is, tudod hogy 9 életük van :)))

2008. dec. 12. 10:58
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem akarlak ijesztgetni, minden eset más és más. Nekünk is volt egy gyönyörű 3 hónapos fekete-fehér tartka kiscicánk. Egyik éjjel beugrott a kertünkbe egy kóbor kutya, és csak úgy nekiállt kergetni a macskákat. (Volt 3 kicsi.) A többieknek sikerült felmenekülniük a fára, de ez a kis vacak nem volt ilyen szerencsés: elkapta a dög. Mire kiértem, már eldobta, de már nem menekült szegény, csak ült. Átharapta a mellkasát és a beleit is széttrancsírozta. Csak nézett fájdalmasan... Nem tudtak rajta segíteni. Mindig inkább macsakpárti voltam, de most már irtózom a kutyáktól. Azt a mocskot meg kb. 1 hónappal később kapták el. (Tudom, hogy egyik állat sem tehet arról, hogy milyen, de remélem, hogy ezt a dögöt még aznap elaltatták!)
2008. dec. 12. 12:25
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Szia.

Csak csatizni tudok az előttem írókhoz,és sok szerencsét kívánni.A doki tudja a legjobban,mennyi esélye van,tőle kérdezd,de annyit azért sztem ahogy előttem írók is írták,és Te is tudsz,hogy egy kilyukadt mellkas nem jó ómen sajnos,gondold bele magadat,hogyha neked mondjuk egy farönk kilyukasztaná a mellkasod,mennyi esélyed lenne?Tudom hogy durva a hasonlat,de színigaz.Az esélyei attól is függnek,hány hónapos,éves,illetve milyen gyorsan került állatorvoshoz.Nagyon-nagyon szorítok,hogy tényleg még legyen 8 élete,és ez az egy megmeneküljön.

Egy tenyésztő

2008. dec. 12. 15:28
 6/16 anonim ***** válasza:
19%
Csak csatizni tudok... áááááááá :-D az milyen?
2008. dec. 12. 15:49
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Én nagyon bízom benne. Ismerősömék az útszélén találtak egy pár napos kismacskát (!!még a szeme sem volt kinyílva!!) és ami ezt tetőzte, a mellkasán volt egy lyuk. Elvitték orvoshoz, azóta már gyönyörű cica lett belőle. Az ő esete nagyon húzós volt, de csodák csodájára felépült. Szerintem a te cicád is túl fogja élni. Csak mostmár vigyázzatok, nehogy ez előforduljon mégegyszer!
2008. dec. 12. 15:52
 8/16 A kérdező kommentje:

köszi biztatást!ma voltam meglátogatni kórházban,túl fogja élni!légmelle sérült meg röngten alapján és sokkos állapotban van még..sok sok injekció meg infuziókat kapott, szerencsére mégsem kell műteni, holnap hazahozhatunk és 2hétig csak egy helyben maradhat.Sziámi fajta.

"Benti cicus"ivartalanitott fiúcska 6hónapos :-)kiszökkent az ablakból és játékosan futott előlem és pillanat átugrott a szomszéd keritésen és ez a kutya meg elkapta.

2008. dec. 12. 18:05
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Tudom, hogy ilyenkor ezt nem a legjobb írni, de örülj, hogy nem téged kapott el a kutya :SS Egy husky azért nem valami kis termetű..

Kitartás nektek! Ha már az orvosok is ezt mondják, biztos, hogy túléli :)) Szurkolok nagyon.

Jah és.. azt a kerítéses dolgot ne hagyjátok annyiban. Nem lesz jó vége, ha az a kutya csak így ide-oda ugrál a kerítésen át.. Magasítsátok meg vagy valami, mert ez így nem lesz jó :SS

2008. dec. 12. 22:52
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

A keritest meg kene nagyobbitani, beszeld meg a szomszeddal es egyutt csinaljatok, mindkettotok erdekeben.

Elottem hozzaszolo: a Sziberiai Husky nem tamad emberre, ne dramatizald, tudatlansaggal inkabb ne okoskodjunk!

2009. ápr. 20. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!