ÁLLATORVOSOK! Lehet, hogy kilyukadt a macskám gyomra?
Szia!
nem vagyok állatorvos, de ha pl. egy embernek kilyukad a gyomra, felül - alul vérezni kezd. Ha lassú vérzésről van szó akkor meg kőkeményre felfújódik a hasa. Állatorvosi ügyelet, hm?:)
akkor ha nem rendel ügyeletes orvos mindig van...próbálkozz azzal...amúgy a kutyámnak is szokott bugyborékolni a hasa amikor nem evett. Ezt én is akkor vettem észre amikor beteg volt.
Ha a macskád gyomra kilyukad akkor annak vannak jelei, bár nem ez h bugyborékol a hasa...neked is szokott bugyborékolni és minden embernek ha nem eszik...ha vkinek kilyukad a gyomra az vért hány.
Kedves Kérdező? Én ezt komolyan nem értem. Miért kell rögtön ilyen hangnemben irogatni? Megnyugszol tőle?
Jogos volt az előző válaszoló hozzászólása: itt nemigen fordulnak meg állatorvosok, csak jószándékú, állatszerető emberek. A problémád - magad is láthatod - igen komoly, még egy állatorvos sem tudna neked mást mondani látatlanban, minthogy vidd be a cicát egy ügyeletre.
Drágám vagy nem drágám a megszólításod a kommentedben, hidd el, senki nem akar sem neked, sem a macskádnak rosszat. Úgyhogy félre az arroganciát és keress a környéketeken egy ügyeletet. Mindenhol van, legfeljebb nem a szomszédban. Leírtam már más válaszban, mi is vittük már a kutyánkat majd' 60 km-re ügyeletre, mert éppen Szenteste lett rosszul és közelebb senki sem vállalta a vizsgálatot. Mindent lehet, csak akarni kell.
No, mire ezt végigolvasod, remélem, lenyugszol!
Szegény cicának pedig drukkolok. Nem tartom valószínűnek, hogy egy nyolcad szem féreghajtó ilyen komoly rosszullétet okozna. Itt inkább valami más baj lehet. Vidd orvoshoz, és légyszíves majd írd meg, hogy mit mondott az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!