Hízlalóbb cicakaja?

Táplálékkiegészítőknek, immunerősítőknek gyakran mellékhatása, hogy növelik az étvágyat (Macska Bérescsepp, Vetri DMG). Szélsőségesebb esetben lehet lazacolajjal és marhazsírporral is próbálkozni, de macskáknál benne van a pakliban, hogy ezeket sem fogja megenni.
Üdv,
szintén egy válogatós sovány macska gazdája

én nem értek hozzá de van pl ilyen féreghajtó, ha egészségtelenül sovány akkor lehet ilyet pl nemtom, összetörni, májkrémmel összekeverni
De én totál nem értek hozzá egyáltalán , tehát az én válaszomra ne alapozzon senki.
de amúgy ha nem sovány, hanem ő ilyen alkat , és nem zörögnek a csontjai, hát akkor hagy egyen annyi mennyiségű kalóriát meg nemtom, amennyi jól esik neki, amennyit ő jónak érez, ezt ő tudja. ő maga érzi, hogy neki mennyi tápanyag kell. a cica maga.

4-est miért pontoztátok le? Konkrétan így kell csinálni, pl. tálkáját egy kevés zsírral bekenni, abba mehet a száraz, ezzel a trükkel növelni lehet az étvágyukat. A Vetri DMG is nagyon jó amit 2-es írt.
Jó minőségű tápot vegyél, Royal, Trovet, ne azt a hulladékot amit az 1-es írt. Próbáld ki a vesebeteg tápot pár hétig, abban több a kalória és finom. Főzhetsz is neki, hús-rizs-pici zöldség kombó, attól is ki tud kerekedni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!