Mi a tapasztalat, vélemény a Cosma Soup cicakajáról?
Nálunk ez nasiként/jutalomfalatként funkcionál, még kis röfögős hangokat is ad a cica, mikor lefetyeli :D Imádja.
Én a saját megnyugtatásomra is adom néha, mert mindig aggódom, hogy nem iszik eleget. Ha esetleg te is ettől félsz, ez egy jó megoldás lehet. Jók az összetevői is, viszont azért ez nagyrészt folyadék, a husi rész elég minimális, szóval én pl. nem használnám a nedves eledel kiváltására.
2. vagyok. Én adok konzervet még ezen kívül, igen. 75 gramm Real Nature-t kap reggelire minden nap este és reggel (tehát 150 gramm összesen), de egy héten kb 3-4 alkalommal az esti konzerv adagját kiváltom a Cosma levessel (aznap így 75 gramm konzerv és a 40 grammos leves megy) :)
Száraz mindig van kint neki, abból csipeget folyamatosan, de ő még 7 hónapos így növésben van. Ha te cicusod már felnőtt korú, akkor lehet, hogy másképp kell etetni.
Köszi.
Én arra gondoltam, hogy a konzervhez adom, hogy szatfosabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!