Írnátok házi nasikat a cicának?
Figyelt kérdés
Olyanra vagyok kíváncsi amiket el tudok készíteni házi körülmények közt. :D
Köszi szépen!
2021. jún. 15. 16:40
1/11 anonim válasza:
Eger,pocok... nem kell elkesziteni,elve adhatod.
2/11 A kérdező kommentje:
Egyszer már elkapott egyet a kertben, meg sem kóstólta, szórakozott vele.
2021. jún. 15. 16:51
3/11 anonim válasza:
A fresnapf házi nasijai egész jók.
4/11 anonim válasza:
Bármilyen hús főzve, só nélkül, de nyersen nálunk a csirkehús, szív, máj, zúza a sztár.
5/11 A kérdező kommentje:
Azt szoktam neki adni a cicakaja mellett, mint "rendes" kaja. :)
2021. jún. 15. 17:07
6/11 anonim válasza:
Az enyém nem nagyon izgul fel a házi dolgokra, az Aldiban vásárolt jutalomfalattal szoktam kényeztetni. :) Meg a GimCat Malt-Soft Extra nevű emésztéssegítő pasztát szoktam lenyalatni vele az ujjamról, azt nagyon szereti, és segíti a kakkantásban is.
7/11 anonim válasza:
A jutalomfalatokban van valami ami függőséget okoz. Ha egyszer rászoktak, már követelik. Jobb elkerülni, de nálam abban adtam be gyógyszert, így rászoktak.
8/11 anonim válasza:
Ezt én is tapasztaltam. Valami Bio mittudomén márkájú jutalom kolbászt vettem, nagyon magas hústartalmú volt. Csak az kellett neki utána, pedig prémium minőségű eledeleket kap. Bele telt vagy 2 hónapba mire elfelejtette a kolbit.
9/11 anonim válasza:
Nálunk is rá vannak kattanva a jutalomfalatra - max. 2-2 szemet kapnak, és azt sem minden nap -, már gondolkodtam azon, hogy mi a csuda lehet bennük.
10/11 anonim válasza:
Nálunk a nasi az boltban kapható cicáknak való vitamin. Napi kettőt szokott kapni.
Ha nagyon ráérős napunk van, akkor csinálunk húslevest. Abból szokott kapni egy kevés (még nem agyonfűszerezett levet), keverek bele kis répát és egy kevés husit. Ez nálunk azért nasi, mert ritka alkalom és nagyon szereti, szóval ez tényleg jutalom. :D
De ha szeretsz kreatívkodni csinálj falatokat szilikonformába. Tegyél bele kis kenyeret, májat, vitamint. Cuki falatokat lehet csinálni abból, amit szeret és még beosztani is könnyű. Mondjuk napi 1-2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!