Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek ha nyávog a macska?

Mit tegyek ha nyávog a macska?

Figyelt kérdés
Már megetettem, de órák óta keservesen nyávog. Mászkál a nappaliban, felborít ezt azt. Még csak szombat óta van nálunk. A testvére elvan, alszik, dorombol, már egész bátor, de én nem bírom ezt a nyávogást. 4 órát tudtam aludni, hulla leszek egész nap. Ha bemegyek a szobába abbahagyja, de ahogy becsukom az ajtót folytatja.
2021. okt. 5. 05:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
*kézhez
2021. okt. 5. 07:43
 12/24 anonim ***** válasza:
73%

Az első egy-két hét bizony ilyen, mi felnőtt macskát fogadtunk be, nem is picit, de így se aludtunk két hétig. :)

Légy következetes (pl. ha nem akarod őket a hálóba engedni, akkor legyen is így - ha a nyávogásra mindig azzal reagálsz, hogy bemész a szobába simire, hogy nyugi legyen, azzal nagyon gyorsan fogja megtanulni, hogy nyávogás = megjelensz = nyávogni kell éjszaka unatkozásban...), és légy türelmes, ne felejtsd el, hogy egy pici babáról van szó, akit most szakítottak el minden megszokottól.

2021. okt. 5. 08:14
 13/24 A kérdező kommentje:

#12 nem pici baba, 4-5 hónapos. És nem lehet megsimogatni mert menekül, tehát amiatt nem aggódom hogy a megjelenésemet valami pozitívnak fogná fel. A másik cica teljesen jól elvan, azt sem lehet simogatni, de érdeklődik játszik, dorombol, elvan, a másik meg szöges ellentéte.

Értem amit írsz, tudom hogy működik, de ez nem az a szituáció egyáltalán amiről írsz.

2021. okt. 5. 08:21
 14/24 anonim ***** válasza:
65%

Ivarosak,jól gondolom?

Ivaros macska nyávog,sokat.Főleg ha kandúr.Ideje lesz hozzászokni.:)

2021. okt. 5. 12:13
 15/24 A kérdező kommentje:
Ivarosak, de a nemüket nem tudjuk, ha majd engedik hogy megfogjuk őket megtudjuk. A hölgy akitől kaptuk őket nem tudta megmondani, minket meg annyira nem érdekelt, úgyis ivartalanítva lesznek idővel.
2021. okt. 5. 12:18
 16/24 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudta megmonda a hölgy, hogy milyen neműek? Születése pillanatától egyértelmű. Akinek van egy lefelé álló szív alakú szőr gumó (here) a fenekén az a hím. És egyáltalán nem mindegy, hogy milyen neműek sok eltérés van köztük. Amíg nem szokja meg az új helyet fáraszd ki, hogy sokat aludjon. Az én kutyámnál és macskámnál is bevált ez.
2021. okt. 5. 14:23
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
És, hogy nevezed el őket ha nem tudod a nemüket?
2021. okt. 5. 14:24
 18/24 anonim ***** válasza:
18%
Nyávogj vissza.
2021. okt. 5. 14:30
 19/24 anonim ***** válasza:
34%

Úgy van nyávogj vissza neki, akkor megtudja milyen idegesítő, és abbahagyja.

Vagy celuxxal leragasztani a száját.

2021. okt. 5. 16:08
 20/24 A kérdező kommentje:
#16 nagyon jó, de hogy fárasszam le őket szerinted úgy hogy világosban elő sem bújnak? Ha éjjel jönnek elő akkor már teljesen mind1 hogy lefárasztom-e őket vagy sem, de próbálkoztam madzagos játék húzogatásával, leszarták teljesen. Magukban eljátszogatnak kicsit, de én nem tudok még játszani velük és ezzel fárasztani őket.
2021. okt. 5. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!