Mit tegyek ha nyávog a macska?
Figyelt kérdés
Már megetettem, de órák óta keservesen nyávog. Mászkál a nappaliban, felborít ezt azt. Még csak szombat óta van nálunk. A testvére elvan, alszik, dorombol, már egész bátor, de én nem bírom ezt a nyávogást. 4 órát tudtam aludni, hulla leszek egész nap. Ha bemegyek a szobába abbahagyja, de ahogy becsukom az ajtót folytatja.2021. okt. 5. 05:03
2/24 A kérdező kommentje:
Akkor csak még hangosabban hallgathatom a nyávogást.
2021. okt. 5. 05:14
3/24 anonim válasza:
Szeretetre vágyik. Simogasd és vedd magadhoz, ha lehet aludjon veled.
4/24 Only a man válasza:
Még nem szokta meg az új környezetet és fél egyedül. Kell egy pár nap mire hozzá szokik. Youtubon is van olyan videó, ahol valaki azt mutatja, hogy már azért nyávog a pici macska, ha leteszik.
5/24 A kérdező kommentje:
#3 még nem engedik, éppencsak hogy elő mernek már bújni éjjel.
#4 köszi, remélem hamar megnyugszik, bár ha fél akkor nem értem hogy hogy pont ma kezdte.
#5 próbáltam, nem segített :D
2021. okt. 5. 05:20
6/24 anonim válasza:
#5:
Az ilyen cigányos válaszokkal menj máshova, köszi.
7/24 mantis religiosa válasza:
Jackson Galaxy azt mondta, mindennap le kell fárasztani őket kb. 2x20 perc játékkal.
8/24 A kérdező kommentje:
Már az ablakot kaparja
2021. okt. 5. 06:58
9/24 A kérdező kommentje:
#8 szelíd és kézhez szokott macskáknál biztos így van
2021. okt. 5. 06:59
10/24 anonim válasza:
Játszani akkor is lehet vele, ha nem készhez szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!