Lekiismeret furdalásom van, mert benti cicát szeretnék faragni a macskánkból. Mit tegyek?
Behálóztuk a teraszt, majd az eddigi kinti-benti cicánkat "lakásfogságra" ítéltük. Szegényemnek este volt az első bevetése, majd' 12 óráig se pisi, se kaki, reggel végre rászánta magát, hogy letisztelje a virágágyást aztán gyors egymásután bement az alomba is.
Szóval alakulunk, de most kimehetne a teraszra napozni, amit imádott ebben az időben, de csak fekszik aranyom, néha felkel, kis játék, aztán megint alszik.
Ételt elfogadja, inni iszik, harsányan követeli a tányérunkról a falatot, de mégis... Úgy begubódzott. Fáj a szívem aranyomért, pedig tudom, hogy az ő érdeke, meg ilyenkor napközben is inkább aludt a bokrok tövében, este aktív, de nekem akkor aludnom kell. Próbálok vele sokat játszani, de úgy érzem a kinti nagyvilághoz képest én unalmas vagyok neki egy kicsit.
szúnyoghálóra is ugyanúgy lehet cicaajtót szerelni. pl. így: [link]
ne add fel, boldogtalan, fásult lesz a cica, szomorú. ezt csak nem szeretnéd...?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!