Mennyi a lesz a macskám élet tartalma?
Élettartam.* Béke.
Amúgy sok mindentől függ. Kinti, ivartalanított macskáim voltak, általában 10-12 évet megéltek, de már én is bent tartom a mostanit, 8 éves.
Láttam olyan kinti cicát, aki pár hónapot élt, meg olyat is, aki kb. 20 évet. Igaz, utóbbi élete utolsó 2-3 évét bent töltötte már, mert süket volt meg rosszul is látott, így már nem engedték ki. Szóval igazából teljesen lutri. Nálunk régen 3-4 évig volt meg egy macsek, anyám sajnos nem volt hajlandó őket bent tartani.
Nekem most 2 cicám van, az egyik 7 éves, benti, de kijár, amit szintén anyámnak köszönhetek, mert még nála laktam, mikor ő lett. Elhoztam költözéskor, megpróbáltam beszoktatni teljesen, de nem megy, nem bírja, megőrül a mehetnéktől, akármennyit játszom vele, hiába ivartalanított. Szerencsére ő azért okos, tud magára vigyázni, meg erdő szélén, zsákutcában lakunk, biztonságos, amennyire lehet. A másik cica kölyök még, ő nem lesz kijárós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!