Fiv fertőzött cica?
Fiv fertőzött macskátokat hogyan tartjátok "egészségesen"?Az én cicám folyton visszaesik,gyulladt a szájürege néha hány és hasmenése is szokott lenni.Hetente járunk a dokihoz magas láz miatt(40.6 volt múltkor)
Általában 1 hétig teljesen jól van aztán megint beteg majd megint egy hétig jól és megintcsak beteg.
Vitaminokat kap és barf szerint etetek.
"Nyers hús etetése FIV-fertőzött állattal szigorúan tilos, mert bennük a Toxoplasma gondii nevű egysejtű parazita kifejlődhet és tartós fertőződést okozhat, ellentétben az egészséges immunrendszerű macskákkal."
Lehet a barffal van a gond.
3-as, nem a kerdezo csinalja szarul szerintem, hanem az a problema, hogy nem is szabad nyerssel etetni fiv-es macskat, legalabbis nekem az allatorvos ezt mondta.
Nem kell rogton a masikat tamadni, az valoban furcsa, hogy neki ezt eddig nem mondta senki, nem is olvasott rola es allatorvos se ajanlott etrendet, de most mar tudja.
Mindig ugyanahhoz járunk már évek óta.Barfozni pedig csak egy hete kezdtem el.A doki nem mondta hogy nem szabad nyers húst adni de akkor mostmár megfogom főzni a cicának, és nem tudom miért kell egyből letámadni, ezelőtt advance csirkéset evett ami tuti nem rossz táp,de ha igen javítsatok ki.
A csoportba pedig jelentkeztem még függőben van a kérésem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!