Meddig él egy macska étlen-szomjan és kb 18-20 fokban?
Fogalmam sincs,hogy hol a macska,már mindent körbe jártam.Még a szomszéd is megnézte a pincében is,hátha,de semmi.
Egyenlőre nem tudni hogyan,de betört a nappali ablaka..
Nem úgy nézem mintha bedobtak volna valamit,nem találtam se követ semmit.A macska viszont eltűnt,talán ijedtében szaladt el vagy csak..úgy.
Rács van,tehát ellopni sem hiszem,hogy a házból ellopták volna.
Elpusztult sajnos.Bántották..
Az is kiderült ki volt. 4 házzal laknak lejjebb és nem az első,szimplán utálják az állatokat.Tavaly végig mérgezték az összes kinti kutyát (és pár macskát amelyik evett a méregből),előtte egy lónak dobálták kővel véresre a bőrét.
Ha jól tudom most eltiltják őket az állatoktól,meg némi pénzt fognak fizetni bűntetésképp és ennyi...
Kb megúszták az egészet.
De hogy az én macskám most mit ártott nekik vagy miért pont őt vitték azt nem tudom.
Lehet velem volt valami bajuk,de akkor jöttek volna oda.
Ők törtek be a házadba is? Sajnálom nagyon...
Igen, sajnos az ilyenre nem adnak semmit. DE rágalmazásért osztogatják a felfüggesztettet, mert szólni mersz, ha bántanak...
Az a baj, eltiltani nem igen tudják őket, meg a korábbiakat rájuk bizonyítani is nehéz...
Nagyon sajnálom a cicádat 😪
Nehogy annyiban hagyd a feljelentést, főleg ha kamerán látszanak az elkövetők! Minden lehetséges vádpontot fel kell hozatni ellenük, betörés, lopás, állatkínzás, rongálás stb stb! Menjenek csak börtönbe a rohadékok! A cica árát és kezelési költségét pedig pereld ki tőlük. A kutya mérgezések miatt nem volt eljárás ellenük??
Ha az én cicámmal tette volna ezt valaki, kezét-lábát eltörtem volna minimum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!