Akkor is kell alom a cicának, ha napi kétszer-háromszor sétáltatják?
Nincs cicám, csak szoktam látni, ahogy sétáltatnak egyet. Érdekelt, hogy ők ugyanúgy használnak e almot, vagy megoldják séta közben.
Ezek szerint ugyanúgy kell alom.
Hogy lehetne eleve ezzel megúszni? Naponta háromszor egy óra séta macerásabb, mint kétszer kilapátolni (vagy hogy mondják) az almokat (pár hétig vigyáztam macsekra, tehat tudom, hogy kb milyen)
Az én cicám van, hogy stresszhelyzetben kakil egyet (pl társaság jön, akiket még nem ismer). De pisilni is random időben szokott. Ha egész nap itthon lennék akkor sem úsznám meg szerintem az almot, főleg nem csak 2-3szori sétáltatással.
Egyébként milyen környéken sétáltatják? Én félek levinni az utcára, mert fél az idegenektőlés elég forgalmas központban lakunk. Hiába van hozzászokatva a pórázhoz, csak az erkélyre viszem ki vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!