A macskám kb. háromszor tüsszent egy nap. Beteg?
Múlt héten voltunk dokinál, megkapta a második kombinált oltás, meg tisztították a fülét (atka). Említettük a tüsszögést, megmérte a lázát, azt mondta nincs baj. Hétfőn megyünk újra a füle miatt.
Addig nem szeretném halálra idegesíteni magam, nincs semmi tünete, csak ez a néhány tüsszentés. Annyi, hogy elkezdett többet aludni,4 hónapos egyébként. Ezen kívül semmi orrfolyás, étvágytalanság, levertség nem jellemző. A kombinált oltásban benne van a macskanátha elleni antibiotikum, nem? Lehet beteg?
Én minden reggelt úgy kezdem, hogy tüsszentek vagy 6-ot, tesóm is, apám is, de amúgy semmi bajunk.
A kutyám is ha a fűben hentereg, akkor tüsszent párat, szerintem a cicának sincs baja, ha nem folyik az orra, nem száraz az orra, nem csipás... De úgyis mentek dokihoz hamarosan, majd ő elmondja részletesen.
Nem kaptunk semmit, kitisztította vmi tisztítófolyadékkal, meg bekente valami krémmel a fülét, meg a füle tövét.
Látom én is, hogy nem múlt még el, remélem a második kezelés már jó lesz, de az tuti, hogy rengeteget javult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!