Meddig él egy macska étlen-szomjan és kb 18-20 fokban?
Fogalmam sincs,hogy hol a macska,már mindent körbe jártam.Még a szomszéd is megnézte a pincében is,hátha,de semmi.
Egyenlőre nem tudni hogyan,de betört a nappali ablaka..
Nem úgy nézem mintha bedobtak volna valamit,nem találtam se követ semmit.A macska viszont eltűnt,talán ijedtében szaladt el vagy csak..úgy.
Rács van,tehát ellopni sem hiszem,hogy a házból ellopták volna.
A macska jól elboldogul a gazdája nélkül ilyenkor, ha talál egeret, gyíkot vagy egyéb állatot, amire vadászhat. Viszont rá is leselkedhetnek veszélyek: elkaphatja a kutya vagy elgázolhatják, rosszindulatú emberek bezárhatják.
Tegyél ki róla fotót, elérhetőséggel, hátha úgy visszaviszi a megtaláló.
Sokra nem mennek vele,ivartalan nőstény.De igazatok lesz,ha nem tudják tovább tenyészteni (nálam vannak amúgy is a papírjai,és chipelve van..),és eladni is rizikós akkor majd harapnak a megtalálói jutalomra.
Sanszos,hogy ellopták.A szomszédnak a garázsára van függesztve kamera ami ide néz,vagy legalábbis egy kis részére a kertnek.Nem tudom,hogy mivel vagy egyáltalán betörték-e az ablakot,de bent jártak.Kifelé a másik oldalt mehettek. 10:26-nál látszanak pár pillanatra,elsétáltak a szerszámosom felé,de azon lakat van és mentek is a házhoz.
Lehet,hogy eleve be volt törve az ablak és csak megnézték be tudnak-e menni,de az is lehet hogy ők törték be.Minden esetre hétfőn megyek vele a rendőrségre.
Meg lett,de nagy az esély rá,hogy nem marad meg.
Ettől függetlenül én reménykedem,bent maradt az állatkórházban.Egyenlőre a feljelentéssel nem kezdtek semmit,kitudja mikor lesz belőle valami..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!