Miért gondolják sokan,hogy a macskák szívtelenek?
Már régóta vannak macskáim
De mindennap szembesülök olyan tényekkel,hogy "macskát akarok,de az meg olyan szívtelen",meg hogy mit csinál egy kutya ha hazajössz meg egy macska (csak ül) ,hát kikérem magamnak,a cicáim(igaz nem mind) mindig ott várnak engem a kapunál mint a kutyák xd ,rengeteg cuki fej néz visszarám és nem gonosz nézés..
Látok olyat is hogy nem lehet megsimogatni..
A kisebbik cicám amint leguggolok fut oda hogy simogassam meg.
Lehet hogy vannak ilyenek.
Ha csak egyszerűen nem szeretik őket megértem.
De ne találjunk már ki okokat amik nem minden macskára igazak...
Akkor most utáljuk a kisgyerekeket is azért, mert ok nélkül üvöltenek. Ennyire értelmetlen lények, hogy nem tudják felfogni, hogy nem kell üvölteni? Kicsit több empátia lehetne benned más lények iránt.
A macskák sokkal függetlenebb lények, mint a kutyák. Csak kajálni járnak haza, nem azért, mert hú de szeretik a gazdit. Ellenben a kutyától rengeteg szeretetet lehet kapni. A macskák közül amúgy vannak nagyon bújós, barátságosok is, de a nagy részük tiszta idegbeteg, szétkarmolják az embert. Nem is megyek már át ahhoz a barátnőmhöz, akinek macskája van, mert hiába próbáltam közeledni felé meg simogatni, mindig rámugrott, belém vájta a karmait. És mindenkivel ilyen. Kéne a francnak egy ilyen méregzsák otthonra. A kutya max eleinte ugatja az idegent, adsz neki egy jutifalatot és már a barátod. A kutyákkal mindig jól kijöttem, a macskáknál olyan érzésem van, hogy van bennük valami kiszámíthatatlan gonoszság. Egyik pillanatban engedi, hogy simizzem, aztán ok nélkül belémharap vagy megkarmol. Kutya ilyet még nem csinált velem, pedig volt már vagy 5 kutyám és ismerősök kutyái sem bántottak soha.
1. nem volt még nekik
2. Érzelmi intelligenciájuk 0 és abban mérik a szeretetet, hogy "azt csinálja amit mondok és nyalja a seggem" akár ember, akár állat.
#12:
Én nem falunk lakok, mégis ez megy. De egyébként meg ott sem tartom szükségesnek, szimpla agresszív viselkedés. Bőven tudna intézkedni, ha már valós a veszély. Szóval igenis zavar ez a viselkedés és teljesen jogosan.
De egy macska mitől lenne kevésbé agresszív? Csak mert nem ugat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!