Miért ennyire szívtelenek az emberek? Hogyan lehetne ezt megállítani?
Nagyon szeretem a kutyusokat, nekem is van 2.
Néha felnézek az apródra kiváncssiságból.. de megfogadtam, hogy többet nem fogok..
Hogy van szíve valakinek eladni 2× elletett szukáját? Vagy 3,4,5,6 éves .. vagy akár vemhes kutyáját. Komolyan nem fér a fejembe.
pl 1.. 1000 közül
Hogyan lehetne ezt megállítani? Komoly válaszokat várok.
Nagyon sajnálom őket :(
Kedves másik utolsó!
Semmi köze a kérdésnek a válaszodhoz szerintem..
"Hm. És azt a jelenséget hogy lehetne megállítani, hogy a kisfiamat sosem tudtam altatni babakocsiban, mert a kutyák örjöngésétől mindig felkelt? Lehet lepontozni, ebben az országban több becsülete van egy kutyának, mint egy embernek."
Mivel az ember saját magáért felelős, a kutya viszont nem tud gondoskodni magáról -.-
És mondd, azt a jelenséget hogy lehetne megállítani, hogy éjszaka nem tudok aludni a szomszéd vonyító purgyéjától..?
Megállítani...sehogy.
Az emberek sokfélék. És mindig lesznek olyanok, akik nem éppen a te érzéseiddel egyenértékű cselekedeteket tesznek.
"is a szívtelenség egy formája, hogy a kutya előbbre való, mint az ember ebben az országban."
Mondja ezt egy csupaszív ember...
Egy kutya nem tud magáról gondoskodni,egy gyereknek meg ott vannak a szülei,nagyszülei stb..
Eltérve erről a szép választól,a kérdésre annyit reagálnák,hogy ezeket az állatokat sajnos tárgyként tekintik,akit bármikor el lehet adni,mikor nem így van.A kutyának is van érző szíve,attól,hogy más faj még így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!