Nem nekem való az állattartás?
Jött egy anya cica a hétvégi nyaralónkba, és hozott 4 kiscicát. Cukik voltak, szelídek. 2öt fogtam és bevittem a lakásba. Vettem almot, felhelyet, kajákat, játékokat. Kipróbálni menne-e a cica tartás.
De 2 nap után vissza adtam a cicamamának őket.
Ügyesen használták az almot..de folyamatosan takarítani kell. Napi 2x 3x WC.ztek. kikotorták az almot. Sűrűn etetni kellett őket. Akkor még orvoshoz is vinni kell őket. Idő, pénz, várakozás, ápolgatás. Majd jön a szőr hullás, ivartalanítás. Kaparofa, felugrál mindenhová.
Biztos unszimpatikus leszek.
De ennyi "melót" belefektetni, hogy kicsit simizzem meg doromboljon. Nem éri meg.
Jobb nekik anyjuknál, ő ezt megoldja mind. Szabadba valók.
Amúgy egészségesek szépek. Valaki majd biztos befogadja őket.
De azt hiszem nekik is jobb ha nem én gondoskodom róluk.
Mondjuk ha mar ott vannak es nincs gazdajuk, akkor kereshetnel nekik, legalabb ennyit tegyel meg.
Az allattartas pedig soha nem annyibol all, hogy adsz nekik egy kis kajat es csokolom. Ido, penz, energia.
Nem neked való, ahogy írtad.
Időben felismerted, nem is kötelező állatot tartani. Így legalább sem magadnak, sem a macskáknak (egyéb állatoknak) nem csinálsz rosszat.
Egyetértek kérdező!
Azért, hogy naponta max 1szer odamegy hozzád, hogy megsimogasd nem éri meg ez a sok cécó! Az anyacica gondoskodni fog róluk. A kölykök elleshetik, hogy kell apróbb bogarakat fogni stb. egy idő után meg úgyis belopják valaki szívébe magukat és lesz egy otthonuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!