Milyen táppal etetsz? Rossz gazdi vagyok, ha nem veszem meg a 2-3ezreset csak a közepeset?
Eddig azt vettem, Carnilove, Real Nature Wilderness, Brit Care, Purizon, Applaws. De mindig csak fintorogva eszegették. A szomszédom közepeset vesz, Smilla, One, FitActive, Cat Chow, Brit Premium. És adott nekünk kóstolókat és azt meg nagyon ették. Arra gondoltam, biztos, mert új nekik, de én is vettem és 3 fajtát vetésforgóban esznek már fél éve és imádják.
Miért van ez? Hagyjam rájuk? Rossz gazdi vagyok, ha nem a legjobbat kapják? Én a legjobbat szeretném nekik, utcán találtam őket és mindent szeretnék nekik megadni.
Az N&D-t egyébként nem tudom, hogy hogy gyártják, de érdekelne…
Az én macskám tényleg mindent kihány, csak ezt nem.
Pedig állatorvos is írt már fel neki gyógytápot. Azzal mondjuk nem napi 2* hányt, hanem csak heti 2*…
De az N&D meg valamilyen módon teljesen megszüntette ezt a problémát.
#11. Te hol veszed ilyen olcsón és melyik fajtát ha megkérdezhetem?
Sajnos a gabonás N&D tápok nekünk ugyanúgy nem váltak be, csak ez az egy:
De ez meg mint írtam 7 ezer/kg.
Ha lenne valahol nagyobb kiszerelésben az jó lenne…
Ezért kérdezem, hogy Te hol veszed…
Köszi ha válaszolsz!
11 vagyok, sajnos nem hiszem, hogy segíthetek, nem Magyarországon élek, csupán egyszerűbb forintban írni az árát, mint euróban. ĺgy kb. 50€-ért veszem az 5 kg-os csomagolást. Mi is gabonamenteset veszünk, gránátalma és csirke ízűt, ezt: [link]
Viszont ha az 5 kg csomagolást nézem, alacsonyabb árat ír ki, ez a konkrét fajta 4200 ft/kg, ami azért kevesebb, mint a 7000. Az 5kg kiszerelés így kb. 20 000 Ft = kb. 55 €. Tehát szerintem fajtától, kiszereléstől is függ, amit te linkeltél, pl. nincs is feltüntetve 5 kg kiszerelésben.
Ja igen, hát ez a problémám sajnos hogy csak ekkorában adják.
A 300 grammmos meg, Ft 8.300/kg lenne.
Általában a legtöbb tápnál minél nagyobb kiszerelés veszel, annál olcsóbb.
Az Orijennél pl. a csirkésből lehet venni a hivatalos oldalon 4*5.4 kilót és úgy a kilónkénti ára már csak a töredéke mint kisebb kiszerelésnél…
Jó lenne ha lenne az N&D-nél is ilyen…
Egyszer láttam egy viszonteladónál 15 kilós zsákot, a bárányos áfonyásból és úgy meg márcsak 2500 volt kilónként, de ekkora kiszerelést sosem láttam a hivatalos oldalon, szóval érdekes.
Azért köszi, hogy válaszoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!