Miért nem adnak sokan kinti tartásra cicát?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 14:07
32/33 anonim válasza:
30-as, na ez az a pont, ahol kb. egyetértek veled. Eredetileg azon kaptam fel a vizet, hogy mint a szentírás kinyilatkoztatása úgy állították itt páran, hogy nem-nem-nem, a macska csak és kizárólag lakásba való kirakatállatnak. Én meg pont nem így gondolkodok róla. Nem mondtam, ha visszaolvasol, hogy ne lehetne így tartani őket, de azt igen, hogy egy kint tartott állat végeredményben jobban érzi magát. Erről nem fogtok meggyőzni. Az én álláspontom az, hogy én magam csakis az általad az utolsó bekezdésben leírt helyzetben és módon tartanék macskát. Na nem azért mert én is mai napig haszonállatként tekintek rá, ( - lehet, hogy ez félreérthető volt, ma már senki nem teszi, dacára, hogy eredendően az), hanem azért, mert ez az én morális meggyőződésem. A macska szabadnak született, maradjon is az. Ebből következik, hogy az én megítélésem szerint 10-ből 9 macska tartása morálisan helytelen. De nem fogom ezért azt mondani senkinek, hogy ne tegye. Lelke rajta.
33/33 anonim válasza:
32 igen .. mennyivel jobb helyen van az utcán, menhelyen az az állat. Én a sajátomat az utcán találtam és lakásban tartom, mert én itt élek. Vigyem vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!