Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nem adnak sokan kinti...

Miért nem adnak sokan kinti tartásra cicát?

Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 14:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
45%
9, nem a négy fal között kell tartani, hanem saját birtokon belül.
2021. aug. 16. 15:32
 12/33 anonim ***** válasza:
91%
Szombaton tettem be egy egészséges, fiatal cica holttestét az járdáról egy eldugottabb helyre... Valószínűleg elütötték, és csak odadobták az útról szegényt. Úgy gondolom, hogy ez épp elég magyarázat.
2021. aug. 16. 15:42
 13/33 anonim válasza:
84%
Mert kint veszélyes a macskáknak! Átugornak a kerítésen, elüti a őket kocsi, ha szelídek akkor meg elvihetik onnan otthonról őket. Szóval sok veszély van kint, a macskákra nézve!
2021. aug. 16. 17:58
 14/33 anonim ***** válasza:
23%
Lehet hogy a lakásban biztonságban van,de ő egy szabad állat.Borzalmas látvány mikor szerencsétlenek ott ülnek az ablakban és vágynak ki!Egy kinti macska meg tudja védeni magát!Én meg bentre nem adnék!
2021. aug. 17. 07:41
 15/33 anonim ***** válasza:
75%
14 és akkor a birtokon belül tartást is megoldod, ugye? Fogyatékos...
2021. aug. 17. 07:44
 16/33 anonim ***** válasza:
18%
15 ez hogy ide?😅😅😅😅A fogyatékos szerintem te vagy.Hogy lehetne egy birtokon belul macskát tartani?Ki kötöd?🤣🤣🤦🤦Mindig volt macskám,sokszor bejottek,de akkor mentek ki mikor akartak,boldogok voltak!🙏🙄
2021. aug. 17. 08:43
 17/33 anonim ***** válasza:
72%
16 nem én kötöm ki, hanem a hatályos állat tartási törvények. Az egy dolog, hogy egy szefos, felelőtlen állat tartó vagy, de hogy még büszke is vagy erre... A nyakamat teszem rá, hogy az ivartalanítás ugyan így elutasítod...
2021. aug. 17. 09:19
 18/33 anonim ***** válasza:
81%
16: Bagyon gáz vagy, már bocs. Jól írja az utolsó.
2021. aug. 17. 09:39
 19/33 anonim ***** válasza:
8%

Drága okosok! Egy dolog a törvény, egy másik dolog meg a falusi realitás. Megnézném, ahogy 40-60 éves falusi gazdasszonynak magyarázod, hogy a macska szobába való, alommal, fürdetéssel, körömvágással, kaparófával meg mindennel. Ott, ahol 10 éve még kakasokat ástak nyakig be a földbe és csaptak agyon bekötött szemmel cséphadaróval, mert ez volt a szórakozás, a falusi piñatas.

Annyira szeretem az ilyen városban szocializálódott embereket, akik képtelenek kicsit is elvonatkoztatni a saját életüktől, sőt, még másokat nyomorékoznak le.

2021. aug. 17. 11:46
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
19 500 éve meg máglyán égettek embereket, 80 éve ház kamrában, miért nem követjük most is azt? Undorító ez a múlt ideologizálás, mert hogy a falusi létre fogod az ostobaságot. Ostoba mindenhol van: faluban, városban, személyedben a gyakori kérdéseken is... Nem kell állatot tartani, ha valaki nem tudja biztosítani a szükséges feltételeket
2021. aug. 17. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!