Miért nem adnak sokan kinti tartásra cicát?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 14:07
11/33 anonim válasza:
9, nem a négy fal között kell tartani, hanem saját birtokon belül.
12/33 anonim válasza:
Szombaton tettem be egy egészséges, fiatal cica holttestét az járdáról egy eldugottabb helyre... Valószínűleg elütötték, és csak odadobták az útról szegényt. Úgy gondolom, hogy ez épp elég magyarázat.
13/33 anonim válasza:
Mert kint veszélyes a macskáknak! Átugornak a kerítésen, elüti a őket kocsi, ha szelídek akkor meg elvihetik onnan otthonról őket. Szóval sok veszély van kint, a macskákra nézve!
14/33 anonim válasza:
Lehet hogy a lakásban biztonságban van,de ő egy szabad állat.Borzalmas látvány mikor szerencsétlenek ott ülnek az ablakban és vágynak ki!Egy kinti macska meg tudja védeni magát!Én meg bentre nem adnék!
15/33 anonim válasza:
14 és akkor a birtokon belül tartást is megoldod, ugye? Fogyatékos...
16/33 anonim válasza:
15 ez hogy ide?😅😅😅😅A fogyatékos szerintem te vagy.Hogy lehetne egy birtokon belul macskát tartani?Ki kötöd?🤣🤣🤦🤦Mindig volt macskám,sokszor bejottek,de akkor mentek ki mikor akartak,boldogok voltak!🙏🙄
17/33 anonim válasza:
16 nem én kötöm ki, hanem a hatályos állat tartási törvények. Az egy dolog, hogy egy szefos, felelőtlen állat tartó vagy, de hogy még büszke is vagy erre... A nyakamat teszem rá, hogy az ivartalanítás ugyan így elutasítod...
18/33 anonim válasza:
16: Bagyon gáz vagy, már bocs. Jól írja az utolsó.
19/33 anonim válasza:
Drága okosok! Egy dolog a törvény, egy másik dolog meg a falusi realitás. Megnézném, ahogy 40-60 éves falusi gazdasszonynak magyarázod, hogy a macska szobába való, alommal, fürdetéssel, körömvágással, kaparófával meg mindennel. Ott, ahol 10 éve még kakasokat ástak nyakig be a földbe és csaptak agyon bekötött szemmel cséphadaróval, mert ez volt a szórakozás, a falusi piñatas.
Annyira szeretem az ilyen városban szocializálódott embereket, akik képtelenek kicsit is elvonatkoztatni a saját életüktől, sőt, még másokat nyomorékoznak le.
20/33 anonim válasza:
19 500 éve meg máglyán égettek embereket, 80 éve ház kamrában, miért nem követjük most is azt? Undorító ez a múlt ideologizálás, mert hogy a falusi létre fogod az ostobaságot. Ostoba mindenhol van: faluban, városban, személyedben a gyakori kérdéseken is... Nem kell állatot tartani, ha valaki nem tudja biztosítani a szükséges feltételeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!