Pszichopaták-e a macskál? (részletek lejjebb)
Figyelt kérdés
Úgy tudom, valaki akkor pszichopata, ha empátiát, megértést vagy együttérzést nem képes tanúsítani, megbánásra nem képes. És a macskák gyakran kegyetlenül megölik a szegény kicsi egérkéket és madárkákat, nem bánják meg és nem együttérzőek velük szemben.2021. aug. 14. 10:15
11/15 A kérdező kommentje:
Az ötödik opciót azért vettem bele a szavazásba, hogy megtudjam, nagyon ostoba kérdést tettem-e fel. Az eddigiek szerint igen.
2021. aug. 14. 10:47
12/15 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Engem mostanában az foglalkoztat, hogy a macskák értelmi fogyatékosok-e. Mert hiába tettem le a legegyszerűbb függvényt Cirmi elé, nem tudta deriválni. És akárhányszor magyarázom el neki, hogy a wifi jelszót karakterpontosan kell beírni, egyszerűen nem fogja fel. Szerintem valami nem stimmel az értelmi képességeivel.
13/15 anonim válasza:
12: Orvoshoz elvitted már? Hány éves?
14/15 anonim válasza:
Hazugság!!! Az én macskám nem pszihooaták!!!! A 7 éves 3 lábú mecskám pszihikailag beteg és eleinte kinozgatta a madarakat meg az egereket úgy hogy játszott velük míg elájultak aztán elengedte és mikor magukhoz tértek megint megfogta őket. De én erről leszoktattam a macskám. Úgy szoktatták le hogy mindig élveztem tőle az ájult egeret vagy verebet és megöltem hogy egye meg. Először fújt rám hogy elvesztem toleves nem kinozhassa de ütöttem rá eggyet és aztán megtanulta hogy ahányszor látom hogy kínoz kissebb állatot és elvesztem tőle akkor eltűri szó nélkül. Jelenleg már azt is megtanulta hogy ne kínozza hanem egye meg. Tavaly volt nála egy egér mondom Cica edd meg és megette, nem kínozta mert tudta hogy elvenném. Tavaly már élve hozta be a konyhába meg a szobába az egeret, meg kellett fogja és kivigye, kinnt elengedte.
15/15 anonim válasza:
14, ezesetben te vagy a pszichopata, nem a macskád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!