Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Baj ha utaztatom a cicát?

Baj ha utaztatom a cicát?

Figyelt kérdés
Árt a cicának ha kocsival ide oda viszem (pl. Velencei to es ott kiveszem setaltatni.) Max 30perces utakrol van szo. Persze vissza is 30. Mondjuk velentei to 15p. A lenyeg, nem lesz baja vagy inkabb csak a faluban setaltassam?

2021. aug. 9. 11:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
Nem sokáig lesz meg a macskátok, ha a 4 éves kicsivel akarod sétáltatni. Ráadásul utazáskor az első adandó alkalommal kibújik a hámból és örökre eltűnik. Ha kiszálltok a kocsiból, kiugrik, és eltűnik. Ha ablakot nyittok, kiugrik és eltűnik. Inkább keress neki normális gazdát, aki nem játékszernek akarja használni. Szegény macska.
2021. aug. 9. 12:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a cica is kinti lesz, csak úgy nem tudod megakadályozni, hogy eljárkáljon. Pórázhoz kicsi kölyökkortól szoktatják őket. Ahogy te tervezed, nem lesz sétáltatós cicád. A húgodnak vegyél tengeri malacot és azt szoktasd pórázra, ha alkalmas rá.
2021. aug. 9. 13:20
 13/20 anonim ***** válasza:
55%

Van kutyatok is, de ot nem viszitek setalni, mert nagy? Es akkor inkabb emiatt egy macskat akarsz, mikor 10-bol 9 macska gyulol setalni porazzal? Wtf.

Tessek foglalkozni a kutyaval aztan lehet vele setalni, sot, meg a hugod is tudna “setaltatni” (szuloi felugyelettel persze) ha nevelve lenne.

2021. aug. 9. 16:33
 14/20 A kérdező kommentje:
Mindenki felreertette. A hugom imadja a cicakat es szeretne setaltatni. Benti cicava szerenenk tenni viszont kell egy kis ido hogy szuleimet ra vegyem. A cicust nem fogom semmire kenyszeriteni. Ha nem akkor nem. Egesz nap vele akarok lenni simogatni jatszani vele stb. Tengeri malacunk volt de allandoan sipoltak(egyutt akartak lenni mert ha adtunk kajat akkor is csinaltak tovabb) a kutya pedig soha nem volt setaltatva pedig en elvittem volna de nem birom el, huz es az emberekre is ra tamad. Ha a cica nem szeret majd porazzal setalni nem fogom kenyszeriteni. Teljesen felreertitek. Kerdes volt. Valaszt kertem. Ha nem szereti az utazast akkor nem utazik. Ha kint akar lenni kint lesz. Nem ertem mi a problematok.
2021. aug. 9. 23:52
 15/20 A kérdező kommentje:
Egyebkent meg rengeteg ember viszi setaltatni a cicajat. Foleg akkor amikor benti cica. De persze ha nem szereti nem kenyszeritem ra. Csak hogy ne az egesz eletet egy kockaban toltse, lassa a vilagot jatszon. Azert is nevelem ugy hogy itt maradjon. Hogy szokja mert benti cicus lesz.
2021. aug. 10. 00:03
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
De nem tudod ugy nevelni, hogy kerten belul maradjon. A tobbieknel sikerult? Na latod. Ha ki tud menni a kertbol, ki fog, teljesen felesleges ezert uj macskat hozni kerdezo.
2021. aug. 10. 05:40
 17/20 A kérdező kommentje:
Oszinten a tobbi macsekkal nem foglalkoztam... de ez 6 eve volt. 6 evesek. Nem sokat foglalkoztam vele viszont most teljesen mas. Felelosseg teljesebb vagyok azert is tettem fel kerdest. Nem akarom elhanyagolni. Egybknt 14 eves vagyok. Akkor inkabb csak azert fogalalkoztam veluk mert akkori macsek ellett. Es meg tartottunk oket. Es cukik voltak. Ennyi. Viszont mostmar baratnak, tarsnak szeretnem magam mellett tudni. Mint egy kis gyerek. Gondoskodni rola.
2021. aug. 10. 18:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha a tiéd bírja/szereti/igényli, akkor hajrá. Az enyém összepisili magát a félelemtől az autóban és remeg össze-vissza. Őt pl. nem tenném ki ennek.
2021. aug. 11. 09:20
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

A tervedhez kell egy megfelelő természetű cica.// ez igazán nagy lutri, mert célzottan nem nagyon lehet kiválasztani //

Kell hozzá, hogy elérd, megengedjék a szüleid a benti tartást.

2021. aug. 11. 12:40
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves valaszokat <3
2021. aug. 13. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!