Kutyások, utaztatok már vonaton a kutyusotokkal? Tapasztalatok?
1 órás vonatúton volt velem a kutyám, simán feküdt, ahogy minden járművön.
Ha a kutyád jól nevelt, szót fogad, szobatiszta, akkor nem lesz gond...
Utazás előtt alaposan fáraszd le, és akkor sokkal nyugodtabban fog viselkedni, az időt alvással fogja tölteni.
2 évig minden hétvégén vonatoztunk,elalszik a hordozójában annyi:) szeret utazni,kivéve kocsiban azt utálja mert általában utána doki..
Viszont mikor először vittem 2 órás vonatútra kb 3-4 hónaposan akkor végig sírta az egészet,de hát még pici volt:)
Szerintem veletek se lesz gond.
Mennyi idős kutya és mekkora?
Köszi az eddigi válaszokat!
Reggel utazunk, sztem már este sem fogok neki enni adni.
2 és fél éves sheltie:)
nem kell túlparázni :)
én kaukázusival is utaztam 3-4 órákat. ahol lehet, ott szálljatok le járni egy kört, amúgy meg vészhelyzet esetére legyen nálad pár adag zsepi, meg zacskó.
tanács: inni csak a peronon adj neki, a vonaton necces.
Utaztam már, nem történt semmmi :D
Utazás előtt egy jó nagyot sétáltam vele, futottunk is, volt játék is aztán irány az állomás..na ez a része annyira nem tetszett neki sok ember, furcsa zajok. /itt se volt különösebb probléma csak láttam rajta,hogy meglepődött hirtelen hova kerültünk/.
A vonaton feküdt, nézelődött, leterítettem az ülést néha felugrált, voltak gyerekek is a vonaton ők kifejezetten örültek,hogy kutya is van, simogatták ennek meg a kutyám örült :)
Szóval nem nagy ügy, ha te nem csinálsz problémát belőle, mert úgye azt megérzi a kutyád ha ideges vagy. Csak nyugodtan. Nem lesz gond.
Oltási könyv,póráz,szájkosár,utazás előtti séta, ezekre lesz csak szükséged. Azt megjegyezném a szájkosarat nem hiszem, hogy kérik. /az én kutyámon se volt rajta/
Meg persze jegyet is vegyél neki. Jó utazást ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!