Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások, utaztatok már...

Kutyások, utaztatok már vonaton a kutyusotokkal? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Egy 4 òràs ùtra vinnèm magammal, villamost, buszt jòl bìrja, csak az ùt hossza miatt kicsit aggòdom.

2012. nov. 4. 15:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Budapestről a Balatonig mentünk eddig a legmesszebbre vonattal, végigaludta a kutya.
2012. nov. 4. 18:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi:) Hasznos tanácsok, így kevésbé fogok izgulni:)
2012. nov. 4. 18:45
 13/15 Hovarju ***** válasza:
100%

A most 3,5 éves labrador keverékemmel sokszor utaztam már Budapestről a Balaton mellé. (kb2.óra)

Semmi baja sem volt. Indulás előtt sétáltam vele, hogy elvégezze a dolgát. A vonaton aludt.

Nyáron a nagy melegben utazás közben levettem róla a szájkosarat. Nem szóltak rám, igaz a kutya végig aludt.

Pórázon, szájkosárban, tiszta állapotban utazhat. Jegyet kell neki venni. IC-n nem utazhat.

Nagytestű kutya csak a peronon utazhat, kisebb kutya esetén pedig a fülkében utazók beleegyezése kell, hogy bemehess vele.

Nekem eddig jó tapasztalataim vannak. Sosem volt baj.

Jó utazást kívánok !

2012. nov. 4. 18:45
 14/15 Hovarju ***** válasza:
100%

Esetleg, ha nagyon izgága és unatkozós, vigyél magaddal valamit amivel szórakozhat és nem zavar vele senkit.

Az én kutyám 3 hónapos volt, amikor előszőr indultam vele Budapestről Ráckevére hévvel. (ez is legalább 2 órás út volt) Én akkor vittem neki egy préselt csontot és egy madzagos labdát, meg egy kevés jutalom falatot.

Egy ideig rágcsálta a csontot, nézelődött, aztán elaludt.

Ne aggódj, ha a buszt, villamost és egyéb járművet már ismeri, a vonaton sem lesz gond.

2012. nov. 4. 18:50
 15/15 A kérdező kommentje:
Na, képzeljétek, azóta megjártuk Bp-Nagykanizsát oda-vissza, és fantasztikusan viselkedett:) Végig mellettem ült, letakartam az ülést egy kis takaróval, el sem mozdult mellőlem, nyugodt volt, nézelődött. Szájkosarat rá sem adtam, szóval szupi volt:)
2012. dec. 28. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!