Kutyások, utaztatok már vonaton a kutyusotokkal? Tapasztalatok?
A most 3,5 éves labrador keverékemmel sokszor utaztam már Budapestről a Balaton mellé. (kb2.óra)
Semmi baja sem volt. Indulás előtt sétáltam vele, hogy elvégezze a dolgát. A vonaton aludt.
Nyáron a nagy melegben utazás közben levettem róla a szájkosarat. Nem szóltak rám, igaz a kutya végig aludt.
Pórázon, szájkosárban, tiszta állapotban utazhat. Jegyet kell neki venni. IC-n nem utazhat.
Nagytestű kutya csak a peronon utazhat, kisebb kutya esetén pedig a fülkében utazók beleegyezése kell, hogy bemehess vele.
Nekem eddig jó tapasztalataim vannak. Sosem volt baj.
Jó utazást kívánok !
Esetleg, ha nagyon izgága és unatkozós, vigyél magaddal valamit amivel szórakozhat és nem zavar vele senkit.
Az én kutyám 3 hónapos volt, amikor előszőr indultam vele Budapestről Ráckevére hévvel. (ez is legalább 2 órás út volt) Én akkor vittem neki egy préselt csontot és egy madzagos labdát, meg egy kevés jutalom falatot.
Egy ideig rágcsálta a csontot, nézelődött, aztán elaludt.
Ne aggódj, ha a buszt, villamost és egyéb járművet már ismeri, a vonaton sem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!