Akik nagyon össze vannak nőve a macskájukkal: utaztatok már el több napra nélküle? Milyen volt?
Dióhéjban annyi, hogy augusztus elején elutazunk és 4 napot leszünk távol.
Két örökbefogadott cicánk van, 5 hetes koruk óta itt vannak, most lesznek 1 évesek.
Amióta örökbefogadtuk őket nem aludtam 1 éjszakát se nélkülük, itthonról dolgozom így nagyon megszoktam őket minden nap. Iszonyat bújósak, szeretetéhesek.
Már most gyomorgörcsöm van, hogy 4 napot külön leszek tőlük. Ezidő alatt anyukám fog jönni látogatni minden nap, de nekik is biztos nagy változás lesz, hisz velem kb. 0-24 együtt voltak, most meg csak pár órára fog valaki felugrani hozzájuk :(
Én is itthonról dolgozom, így mindig velük vagyok. Az egyik nagyívben letoj, de a másik egész nap a nyomomban van, és ő nagyon érzékenylelkű. Csak ritkán utazom el, de eleinte nagyon féltem hogy mi lesz vele, mekkora törés lesz neki.
Olyan emberekre bíztam őket akikben maximálisan meg lehet bízni, és reménykedtem a legjobbakban.
Minden rendben szokott menni, a macskák elég önállóak, elvannak így is. A lényeg hogy a megszokott környezetükben lehessenek.
Amikor hazajövök akkor megrohamoz a lelkis macskám, közben szinte szid hogy hol voltam. A másik meg tojik rá hogy megjöttem :D
Nem lesz semmi baj, feltalálják magukat.
Sokat fog rajtuk járni az agyad, de a mai technológiának köszönhetően nyugodt lehetsz, anyukád úgyis azonnal írna vagy hívna, ha baj lenne.
Nagyon jó néha kicsit nélkülük, csak én mindig aggódok, hogy bajuk lesz. Kinti örökbefogadott macskák, a lakásba nem lehet őket behozni mert teljesen megvadulnak, a macskabiztos kerítésre pedig gyűjtök, de brutálisan drága.
Egyébként egy tipp: Ha van otthon laptop vagy a látogatónál okostelefon, akkor kérd meg, hogy rájuk nézhess videóhívással. Ingyen van, de akkor látjátok egymást, és megnyugszotok mindannyian.
Nálunk az egyik idén stresszből végigokádta a lakást első nap.
Utána egy hétig nem volt gond, utolsó napokban mondta anyukám, hogy már látszott rajtuk, hogy baromira unatkoznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!