Melyik a legjobb minőségű/ ár-érték arányú nedves macskaeledel?
Figyelt kérdés
Olvasgattam, keresgettem a témába, de kíváncsi vagyok ti mit gondoltok.
Rengeteget eszik a cicám, mégse látszik rajta...
Az áltagos (whiskas, kitekat, friskies, stb.) boltba kapható alutasakos kajákat kapja.
2021. aug. 1. 13:20
3/5 anonim válasza:
A Smilla szerintem sem rossz. A DM-nek van 50% fölötti hústartalmú gabonamentes kölyök eledele, alutasakonként 129 forintért, nálunk a pici megőrül érte, de lehet nálatok ez nem lenne opció, ha 1 éven felüli.
4/5 anonim válasza:
Cosma, Feringa nedves, Purizon száraz. Ezekből a kitten és a felnőtt verziók is nagyon bejöttek a cicáinknak és jó a minőségük is.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a PINA. Tök ingyen van, és általában nedves is. Az íze meg, hmmm.... Magáért beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!