Ez lehetett tőle egy jel?
Figyelt kérdés
Kandúr macskámnak nyoma veszett most már 8 napja. Sose tágított az udvarról, néha elment 1-2 napra de mindig visszajött. Az éjszakát mindig a lakásban velem töltötte, együtt aludtunk. Most nem tér haza. Napok óta sírdogálok, nagyon hiányzik. Este imádkoztam, hogy legalább kapjak egy jelet, hogy jól van. Éjszaka vele álmodtam ahogy szeretgetem, utána a délután folyamán találtam egy fehér apró tollat a lakásban. Nem tartunk semmi tollasat háziállatot. Miben reménykedhetek?2021. júl. 30. 16:52
1/12 anonim válasza:
Hogy az ivaros kandúr macskádat el*aszta egy autó vagy megfojtotta egy kutya ahogy a nőstények után ment.
2/12 anonim válasza:
#1 miért kell ilyen illetlenül válaszolni egy ilyen szomorú hangvételű kérdésre ?
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem.
Ha abban a tudatban vagyok hogy "jeleket" várok, jelentőséget kapnak olyan apró érdekes dolgok amit máskor észre se vennék, mint ez a toll ami vagy lábról bekerült vagy befújta a szél.
Ha visszajön a cica mindenképp legalább ivartalanítani kéne, mert az ösztön nagy úr, és amúgy is, sok a gazdátlan cica.
4/12 anonim válasza:
Mert Mo.n felelős álltartást hírből sem ismerik és kb a macskák 90%-a erre a sorsra jut. Lehet itt hitegetni meg imádkozni de nem kell álszenteskedni. Vigyázni kell a háziállatodra ameddig otthon van nem rinyálni miután elveszett.
5/12 anonim válasza:
Nem jel. Kiplakátoltátok, kerestétek ezerrel? Chip van benne?
6/12 anonim válasza:
Körbekérdeztél már a környéken?
7/12 anonim válasza:
Elkaphatta kutya,elüthette autó,megmérgezhették,agyon verhették valahol csak úgy,beeshetett valahová,be is foghatták akár,bármi megtörténhetett.
De ha 8 napja nem húzta haza a hasa se ott komoly baj van.
Részvétem.
8/12 anonim válasza:
Legközelebb azért imádkozz, hogy mutassa meg valaki neked, mi az a felelős állattartás. Sírdogálás meg jelek kutatása helyett azzal többre mennél.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Ivartalanított, chipes.
2021. júl. 30. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!