Ez mi lehetett? (Többi lent)
Befogadtunk egy árva cicát kb féléves lehet, az utcán találtuk, de költözni fogok és így nem tudom őt megtartani sajnos. Adtunk fel egy hirdetést a helyi újságban, hogy a találtuk ezt a cicát, és hogy valaki felismeri-e. Tegnap jelentkezett valaki telefonon és azt mondta valószínűleg az övé a cica, eljönne megnézni és elvinni. Megbeszéltünk egy időpontot és el is jött. egy ázsiai fiatalember volt, megnézte a cicát és azt mondta az övé.
Kérdezgettem, hogy biztos-e benne és hogy hol vesztette el a cicát erre nem tudott válaszolni. Eléggé rossz érzésem támadt és azt mondtam neki, hogy nem adnám oda neki, erre erősködött, hogy ez az ő macskája, de kértem hogy akkor mutasson róla egy fotót, ha tényleg az övé, erre sarkon fordult és elment.
Az ablakból kinéztem, hogy telefonált egyet mielőtt felszállt a biciklire. Szerintem nem az övé volt a cica, csak el akarta vinni. Ti mit gondoltok?
Ne add neki oda. Most nem azért mert ázsiai, hanem egyszerűen senkinek nem adjuk oda a macskát, ha az nem tudja bizonyítani, hogy az övé.
Én ezért fotóztam le a cicám pracliját,mert azok a foltok egyediek, mint az ujjlenyomat. Ha más alapján nem is (mert a bunda sérülhet,változhat),de a tappancsok azok maradnak :)
Ha hoz valami "havert" vagy "családtagot" aki állítja, hogy övüké, akkor sem!!! Fotó + orvosi kiskönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!