Mi lehetett ez a cicám àllàn?
Figyelt kérdés
Felfedeztem egy ilyen kis fér faggyú, zsír csomócskàt az àllàban, ami kinyomtam neki. Utàna néztem, csak a macska acne-ról talàltam neten dolgokat, de ez nem az volt, sem pedig mitesszer,mert nem volt fekete... Vagy ne tudom, lehet az volt.. Picit húzta a fejét,amikor kimyomtam,de nem tűnt úgy, hogy különösebben fàjna neki. Mivel kenjem be, hogy nehogy elfertőződjön? Betadine krémet lehet bele tenni? Lett most ott egy picike mélyedés.
Előre is köszi!
2020. nov. 4. 23:28
1/2 A kérdező kommentje:
Bocs, fehér faggyú akart lenni az első mondatban.
2020. nov. 4. 23:29
2/2 anonim válasza:
A betadine nem rossz feltéve h engedi és nem nyalogatja. De azért Lehet, hogy meg kéne mutatni egy szakértőnek, vagy esetleg egy fotót róla ha csináltál előtte.. Az én cicámnak többször fekete kiütések votlak az állán, mindig ételallergia okozta. fehéret még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!