Kiscicát,nagycicát vagy idős cicát ti menhelyről vagy háztól hoznátok? Melyiket miért?
Nem,nem szeretnék tenyésztőt.Sima egyszerű házi cicát szeretnék,semmi extra.Se fajta,se semmilyen nagy elvárásom nincs.Legyen cica.
Melyik helyen érdemes keresni,és miért?
Amíg kicsi, addig cica, utána macska.
Nelünk úgy lett macskánk, hogy egyet ajándékba kaptam, még kölyökként, egy felnőttként sátált be az udvarunkra, és nem akart távozni, egyet meg a munkahely mellől fogadtam be, az úgy nézett ki, kidobták.
Pár napja olvastam facebookos csoportban egy kiírást, hogy menhelyről fogadott örökbe felnőtt cicát a nő, kb 2 hónapot volt vele és meghalt. Mint kiderült leukózisos volt. A menhely azt mondta mindenre szűrt, egészséges, oltott, majd később postázzák a kiskönyvét.
Kommentekbe többen is osztottak meg ilyen tapasztalatokat.
Tehát én tuti nem menhelyről hoznék.
Én vennék tenyésztőtől, vagy megunt cicát fogadnék be (sokszor tesznek fel brit cicákat).
Te viszont nem fajtatisztát szeretnél, szerintem akkor is facebook csoportokban nézz szét. Sok cicát hirdetnek (pl macska örökbefogadás nevű csoport).
Felnőttet választanék, mert nem kellene "megszenvedni" a kiscica kort. Egy felnőtt cicának már ki van alakulva a személyisége, okos, intelligens.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!