Kis ártalmatlan cuki kinti cicamicátok milyen horror dolgot művelt már előttetek?
Figyelt kérdés
..én lassan már azon se lepődnék meg, ha beállít egy fél vaddisznóval.2021. jún. 19. 21:20
11/13 anonim válasza:
#10, kismadárka - konkrétan kisrigó - nekem a fürdőszobában repkedett. Éppen ültem a kádban, a hajam t*kig samponos, a macska a madár nyomában, a szájából már tollak lógtak ki. Üvöltöztem hát egy sort, a macsek megszeppent, így a madár megmenekült.
Az már egy másik sztori, hogy a madarat hogyan tudtam végül megfogni és elengedni, de egy fél napig tollakat söpörtem szegény után...
12/13 anonim válasza:
Minden nap egy hörcsöggel jött haza amit letett az ajtó elé majd szépen felboncolta és kiszedte a máját amit megevett a többit ott hagyta nekem ajándékba. Egy kabátra valót biztosan kidobtam annyi volt egy szezonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!