Az ivartalanítás visszafordítható beavatkozás a kandúroknál?
Figyelt kérdés
Vagyis újra ivarossá tehető a macska?2021. jún. 19. 05:34
4/11 anonim válasza:
Miért kéne visszaállítani? Túlkínálat van kiscicákból.
5/11 anonim válasza:
Én bevallom féltem hogy megváltozik a macskám ivartalanítás után. De semmi különösebbet nem vettem rajta észre csak bújósabb lett talán. Egész nap itthon van és döglik a virágoskertben. Nem bántja a többieket, játszik is velük pedig addig sose tette. Olyan mintha megint kis cica lenne
6/11 anonim válasza:
Max olyan fordulhat elő hogy nem tökéletes az ivartalanítás és valamennyi cuccos ott marad, vagy túl korai és fejlődik még neki oda valami, fiúknál. Ez nagyon ritka, de lehet ilyen.
Amúgy biztos hogy nem fordítható vissza, konkrétan kiszedik a heréjük belsejét miután szikével felvágják és semmi nem marad belül, csak a bőr. Nézhet ki úgy mintha kicsit meglennének a golyszlik de az csak üres bőr.
7/11 anonim válasza:
Az enyémnek konkrétan kivette az állatorvos a golyóit, ezt elég nehéz lenne visszacsinálni :D
8/11 anonim válasza:
Ez nem vazektómia, kioperálják a heréit, nyilván nem lehet visszafordítani.
10/11 anonim válasza:
Kerdezo,de lehet,atultetessel,kiveszik a te golyoidat es atteszik a macsekba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!