Ilyenkor mi történik?
A mai napon ivartalanítottam az egyik cicám, de már egyszer vittem a dokihoz a másik cicámat akinél a méhet és a petefészket is kivette de amit ma vittem ott a papíron olvastam hogy csak a petefészket távolította el.
Előtte kB másfél héttel 2 napig tüzelt akkor bent tartottuk a házban de lehet előtte való nap is tüzelhetett és akkor kint volt. Félek hogy vemhes lehet.
Ilyenkor mit lehet tenni, mire kell figyelni?
Elvinni egy masik, normalis orvoshoz, aki csinal egy uh-t es majd megmondja, hogy mi legyen.
A tuzeles egyebkent nem 2 napig tart.
Mindezt elkellett volna mondanod a doktornak is. Kutyámmal is hasonló volt, eleve emiatt ivartalaníttattam SOSbe (kicsit később terveztem)
Amikor mondta a doki, hogy a méhét nem távolította el én is megijedtem, majd hozzatette gyorsan, hogy amúgy megnézte előtte természetesen és nem volt vemhes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!