Az ivartalanítás óta meghajtja a tej?
6 hónapos kora után néhány nappal lett ivartalanítva a fekete kislány kiscicám. Egész addig minden reggel kapott fél deci tejet, mert nagyon szerette és semmi baja nem volt tőle. De amióta ivartalanítva lett, meghajtja. Először azt hittem, hogy a műtét utóhatása és nem adtam neki, de most 2 héttel később kapott ma megint és meghajtotta megint.
Ne adjak neki? De nagyon szereti. Alternatíva?
Hát eddig nem volt az.
Akkor veszek laktózmentes tejet neki.
Idővel azok lesznek. Szerintem nem az ivartalanítás miatt lett az.
A macskatejhez annyit, hogy kaptunk egy kis jövevényt télen, őt tejen tarthatták, mert nagyon szerette. Erre vettem neki macskatejet, arra rá sem bagózott.
Inkább a vizet itta.
Kb minden macska laktózérzékeny, csak más más arányban. Hiába szereti nem tesz jót az emésztésének, mint ahogy nekünk sem a mekis kaja, a chips stb. Lehet most telítődött a szervezete. De más tejtermék se jó, néha jutalmazásként adhatsz neki egy nagyon nagyon keveset, bár annyi féle jutifalat van már hogy inkább azokat add.
A macskatej jó ötlet, hátha szeretni fogja, van több fajta is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!