Mire és hogyan lehet megtanítani egy cicát?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 21:19
1/5 anonim válasza:
Például hogy hova szarjon. Öncs ki egy tálcára homokot és meglátod használni is fogja!
2/5 anonim válasza:
Semmire. Azon kivul h jaj de cuki meg doglik napi 20 orat minden masra alkalmatlan egy macska.
3/5 anonim válasza:
A mire az oké, a hogyant még nem tudom.
Olvastam, hogy a Maine Coon-ok akár apportírozásra is megtaníthatóak.
Ott még nem tartok, klikkerrel próbálkozom, az biztos, hogy nagyon érdeklődő, és kíváncsi fajta, bár ez a legtöbb macsekra jellemző, ezért jutalomfalatokkal simán lehet ösztönözni őket, de nehezebb dolgom van vele mint a kutyámmal volt régebben. Hamarabb elunja a dolgot, és vagy nagyon összpontosít, vagy hidegen hagyja a dolog teljesen.
Szóval kötélideg kell hozzá, és jó pár finom falat. :)
A többit a tapasztaltabbak elmondják majd neked.
Én ennyivel tudtam segíteni, ha tudtam.
4/5 anonim válasza:
Bármire megtaníthatóak, amit ők is meg akarnak tanulni. 😁
5/5 anonim válasza:
Csilingelő nyakörvel bármire. Nagyon szetetik és sokkal tanithatóbbak is a csilingelő nyakörvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!