Lehet egeret venni a macskáknak?
Igen, lehet.
Miért ne lehetne?
Szeretni fogják!
Es ha az eger ugyesebb, a macskak nem kapjak el, akkor mi lesz? :D
Meg egyebkent se ertem, hogy miert lenne kotelezo egerrel talalkozniuk, azt meg plane nem, hogy honnan veszed, erre soha nem is lesz alkalmuk. Az en macskam is benti, de egyszer beszokott egy eger, 10 perc alatt elkapta, pedig addig nem talalkozott vele. Nem ezen mulik, ez vadaszoszton, nem kell “edzeni”. Valamelyik macskaban erosebb, valamelyikben gyengebb.
Nem nagyobb állatkínzás, mint kígyónak adni az egeret.
Mondjuk én nem tenném. Mi kertesben lakunk, két ivartalan lány cicával. Nem neveltük semmire a cicákat, eldönthetik kint vagy bent jobb nekik. Az idősebbik igazi vadász, mindig kint akar lenni. A létezhető összes kerti állatot levadássza, patkányt is fogott már. A fiatalabb meg igazi szobacica, akkor jön ki mikor mi, max gyíkokat és bogarakat pofozgat. Érdekesek.
Csak azért ne vegyél egeret szerintem, hogy lássanak életükben, mert nagyon nem így működik. Ha meg az egér okosabb, akkor kárt tehet a lakásban. Ha meg csak egy magasfalú dobozba összeeresztetted mondjuk őket, az nem a természetes vadászat.
Viszont ez a te lakásod, pénzed, macskád, szóval ez csak egy tanács, te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!