Őt kellene beledobni, de rá is hegeszteni a tetejét.
Mekkora mocsok, még előtte simogatja is....
2010. aug. 25. 15:40
3/12 anonim válasza:
azt a nomorék nőt öcsém ari cica :(
2010. aug. 25. 15:42
4/12 anonim válasza:
Ezt én is láttam. De én úgy hogy a tv2 honlapját nézegettem és megtaláltam. És mivel akkor még nem tudtam hogy a cicával mi történt ezután, ezért egész este ezen gondolkodtam, aztán másnap megnyugodtam mikor meglett a macska. Élve, 15 kukában töltött óra után. A nőt meg beazonosították, és zaklatják :) És most a rendőrség vigyáz erre a mocsokra.
2010. aug. 25. 15:53
5/12 anonim válasza:
A nőt is belegyömöszölném egy kukába,és pár napig nem engedném ki az biztos. Nem is értem hogy lehet valaki ennyire gonosz. Tényleg nagyon durva,hogy előtte még meg is simogatja. Kegyetlen ember.
2010. aug. 25. 15:54
6/12 anonim válasza:
SZerintem is őt kéne belerakni...És nem 16 óráig, hanem 2 hétig!!! Szegény cica..:(
2010. aug. 25. 15:56
7/12 anonim válasza:
feneazőszfejét....
őt kellett volna beledobni...
hogy lehet valaki ilyen -.-
nagyon feltud..***ni az ilyen : @
2010. aug. 25. 15:57
8/12 anonim válasza:
Szegény cicus :( Remélem a nő most bűnhődik!
2010. aug. 25. 15:58
9/12 Norczy válasza:
szikrát nem kaptam ez után a video után!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hogy képes vki ilyesmire? Számomra ez felfoghatatlan!
2010. aug. 25. 16:03
10/12 anonim válasza:
Ugyan már, ne csináljátok itt a fesztivált.
Pont ebben az országban, ahol egy "filmrendező" azzal akarja magát "megcsinálni" magát, hogy a "filmjében" ténylegesen vízbefojt egy kismacskát? Tudta a senkiházi emigráns, hogy a tettét követő botrány majd ismertté teszi a nevét.
És nem is csalatkozott: a filmszemlén különdíjat kapott a többi menekülttől pont erre a "filmjére". A szintén emigránsokból álló bíróság meg "bizonyítottság hiányában" felmentette, holott épp ő maga büszkélkedett vele?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!