Ha megfürdetem a macskáim, az segít megszabadulni a hulló szőrüktől?
Szerintem fésüld kitartóan, és ha nem javul a helyzet 1 2 héten belül akkor vidd el orvoshoz.
Írj majd, hogy mi lett végül
Van ilyen is, hogy nem tavasszal hanem valamiért később kezdik a brutális vedlést, amikor melegebb is az idő.
Szerintem a fürdetés nem jó ötlet, biztos sok szőr kijönne vele de pluszban utána stressz szőrzés is lenne amiatt hogy utálják a vizet, az úgy meg már tényleg rengeteg :D
Minden nap egyszer fésüld át őket, csak elfogy előbb utóbb. És ha nem múlik akkor doki, ahogy előttem is írták.
Nálam volt már ilyen, később kezdték és valami irdatlan volt :/
Drukkolok!! :)
Köszönöm! Az enyémek meglepetésemre nem utálják a vizet, ezért is gondoltam rá, hogy megfürdetném őket.. az egyik régebben simán játszott a folyó csapvízzel, aládugta a fejét meg a mancsát, aztán befeküdt a mosdókagylóba a víz meg csordogált rá. :D
Egyébként a furminátor miért jó? Vettem nekik és tényleg szedi rendesen a szőrt, ugyanakkor elég kos felületen szedi egyszerre és kb két húzásra tele van. Annyi szent, hogy nem hullik közben mindenfelé a szőr, mint a kesztyűvel, de ugyanakkor a macskám nem tud megmaradni nyugodtan, mert egy szimpla simogatásnálnis tekeregnek folyton. :)
Hehe de jófejek :D Hát ha szeretik a vizet akkor simán, kádban/lavorban játékkal egybekötve így teljesen oké :) Csak ne ázzanak sokáig, úgy tudom a bőrüknek nem jó.
Nálam is tekeregnek a fésülésnél, sokmindent próbáltam, nekem speciel csak a furminator vált be. Biztos függ a szőrük hosszától is, de ugye különböző típusú szőrökre lehet ezeket kapni. Igen, elég hamar tele lesz, amikor picit lehiggadtak akkor fordítva fogom a fésűt, így a bundijuk tetején marad a szőr amit kiszed és az se gond ha tele a fésű mert kb ki vagy letolja amit kiszed, utána meg azt gyűjtöm össze kézzel. Tény hogy ez több idő.
Enyémekből a kesztyűs változat semmit nem szed ki, szeretik de azt csak kényeztetésre használom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!