Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szimba név mennyire gyakori a...

Szimba név mennyire gyakori a macskáknál?

Figyelt kérdés
Jövő hónapban hozunk haza egy kiscicát, de nem szeretnénk, ha sűrű neve lenne. Gyakori név a Szimba a cicáknál?

2021. jún. 1. 19:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
84%

23.ja pedig már nem is emkékszem az indulat okára de kb..

de erre tényleg azt volt a megoldás hogy fiók töröl (úgyse volt fontos pár kérdés csak) és csinálni újat így még véletlen se ír rá, 3x..durva volt amgúgy el se olvastam csak 1 mondatot amiben 5 trágár szó volt már és tényleg egy regény terjedelmű szöveget írt és még ő volt felháborodva hogy letiltotam...barmok O_O

2021. jún. 1. 21:11
 22/26 A kérdező kommentje:
Amúgy a második válaszoló által említett tacskós (ha az a tacsi, nem vagyok jó kutyafajtákban:D) kérdést azért megnézném, mert én semmi hasonló kérdést nem láttam, és soha az életben nem is volt kutyám😂😂😂Ezt azért megnézném, hogy hogyan kombinálta egy macskanévhez, de mindegy😂😂
2021. jún. 2. 01:41
 23/26 anonim ***** válasza:
74%

Tényleg,milyen színű lesz a ciculi?

Amúgy a Ciculi az jó név, az enyém is hallgat rá, bár nem az a hivatalos neve🥰

2021. jún. 2. 08:46
 24/26 anonim ***** válasza:
74%
Enyém is Simba!
2021. jún. 2. 11:05
 25/26 anonim ***** válasza:
76%
A kérdésre válaszolva pedig, én nem ismerek ilyen nevű cicát, de attól még lehet gyakori. De azért nem egy Cirmi, Vöri vagy Kormi. Ha tetszik, akkor ne foglalkozz vele, hogy gyakori vagy nem.:)
2021. jún. 2. 15:43
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
én még nem ismerek Szimba nevű macskát.
2021. jún. 4. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!