Szimba név mennyire gyakori a macskáknál?
Eléggé gyakori név.
Itt gyakorin is.
13.úristem ember annyian regisztrálnak ide ennyire valószínűtlen hogy más is kérdez hasonlókat?-_-
én is szoktam ilyeneket kérdezni...
16.itt már ez is gyakori kb mert nekik minden hasonló kérdés egy embertől származhat így kamunak hiszik..ez a logika!
és nem csak neves kérdésekkel kapcsolatban van ez hanem bármi témával kapcsoaltban ami szomorú..nem véletlenül GYAKORI kérdések és nem RITKA kérdések a neve.
Amúgy a kérdezőnek meg sajnos elég gyakori.
itt a gyakorin is többször láttam e kérdést és többen válaszotották ezt a nevet így azt javaslom valami egyedit találj ki :D
bár ha tetszik akkor nem lényeg igazán.
21.nyugi kérdező itt állandóan beleakarnak kötni másokba ha privátban is zakalat valaki akkor valamelyik oldalon letilthatod és törlöd az üzijét.
nekem volt olyan is sajnos hogy regényt irt hogy milyen szemétmocsok vagyok stb..és mikor letiltottam rá pár 1-2 mpre másik fikkal kezdi "na látom letiltottál" és megint írt egy regényt na ott volt elegem azt töröltem a fiókomat..ennyire képesek ezek itt elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!