Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szimba név mennyire gyakori a...

Szimba név mennyire gyakori a macskáknál?

Figyelt kérdés
Jövő hónapban hozunk haza egy kiscicát, de nem szeretnénk, ha sűrű neve lenne. Gyakori név a Szimba a cicáknál?

2021. jún. 1. 19:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
38%
Nálunk Kovu a cica neve, Szimbát még nem hallottam, a környéken semelyik cicát nem hívják úgy:)
2021. jún. 1. 20:11
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé gyakori név.

Itt gyakorin is.

2021. jún. 1. 20:12
 13/26 anonim ***** válasza:
85%

13.úristem ember annyian regisztrálnak ide ennyire valószínűtlen hogy más is kérdez hasonlókat?-_-

én is szoktam ilyeneket kérdezni...

2021. jún. 1. 20:24
 14/26 anonim ***** válasza:
83%
A gyakorisok macskáját zsarunak hívják vagy nyomozónak valószínűleg
2021. jún. 1. 20:31
 15/26 anonim ***** válasza:
85%
Ki az az élettelen aki azt nézegeti, hogy egy névvel kapcsolatban feltett-e már valaki egy kérdést?😂😂😂Jézusom, mi van az emberekkel... Az ilyen kommenteket miért nem szedik le a moderátorok most őszintén??
2021. jún. 1. 20:38
 16/26 anonim ***** válasza:
70%

16.itt már ez is gyakori kb mert nekik minden hasonló kérdés egy embertől származhat így kamunak hiszik..ez a logika!

és nem csak neves kérdésekkel kapcsolatban van ez hanem bármi témával kapcsoaltban ami szomorú..nem véletlenül GYAKORI kérdések és nem RITKA kérdések a neve.

2021. jún. 1. 20:41
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg szomorú. És mégcsak nem is ugyanazt kérdezte szegény, csak annyi, hogy szerepel ugyanaz a név egy másik kérdésben is..
2021. jún. 1. 20:43
 18/26 anonim ***** válasza:
61%
Bár még ha ugyanazé is lenne a két kérdés, azzal sem értem, mi lenne a baj, ha nem ugyanazt kérdezi, de mindegy😂
2021. jún. 1. 20:44
 19/26 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy a kérdezőnek meg sajnos elég gyakori.

itt a gyakorin is többször láttam e kérdést és többen válaszotották ezt a nevet így azt javaslom valami egyedit találj ki :D

bár ha tetszik akkor nem lényeg igazán.

2021. jún. 1. 20:47
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

21.nyugi kérdező itt állandóan beleakarnak kötni másokba ha privátban is zakalat valaki akkor valamelyik oldalon letilthatod és törlöd az üzijét.

nekem volt olyan is sajnos hogy regényt irt hogy milyen szemétmocsok vagyok stb..és mikor letiltottam rá pár 1-2 mpre másik fikkal kezdi "na látom letiltottál" és megint írt egy regényt na ott volt elegem azt töröltem a fiókomat..ennyire képesek ezek itt elmenni.

2021. jún. 1. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!