Van egy befogadott cicánk (ide fialt az anyja), de mostanában látom hogy sebes a füle, mivel tudom kezeltetni?
Állatorvoshoz nem viszem.
Valamilyen krémet tudtok ajánlani?
biztos, hogy az lesz?
Ha segíteni szeretnék neki, akkor mi a francnak aláztok egyből, legalább tanácsot adhatnátok.
Hihetetlen, hogy egyből gyűlölet megy.
Ennél rosszabb élete nincs más macskának?
Segítettem. De ha Te embernek a sebebe is belekensz vmi kremet akkor gratulalni tudok ennyi. Csak elosegited a fertozest.
Ha annyira pup a hatadon az az allat inkabb hirdesd meg hogy normalis gazdaja lehessen es valaki normalis befogadhassa aki nem sajnal egy élő allatra par ezer forintot.(mert ennyibe kerülne igen). Pedig en nem vagyok az a verszemes allatvedo aki altalaban gyakorin van, de baszki ha az a házhoz szokott macskan latnam hogy nagyon szarul van akkor tennek is érte.
Adtunk tanácsot kérdező. Atkás a cica, add le másnak, aki gondoskodna róla, nem csak gyk. huszárkodik.... -_-
Ez nem elég tanácsnak??? Nem tudod meggyógyítani orvosi kezelés nélkül, te értetlenkedő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!