Immunerősítő cseppeket keresek a cicáimnak. Kinek mi jött be aki használ ilyesmit?
A dokink ajánlott egyet, de 10 ezer forint a 30ml-s kiszerelés, a gatyánk rámegy a három macskára ha ezt alkalmazzuk, így is sok az állatorvosi költségünk (ezért kéne plussz immunerősítés nekik). Néztem a Béres Minerát és a Kék lukács cseppeket, ezeknek az árát havonta azért még kibírnánk. Jó lehetne valamelyik?
Plussz infó:
Brit Premium tápot esznek, szóval a kajájuk jó minőségű, a cicák szépek, kiegyensúlyozottak, jól tápláltak. Az egészségügyi problémák abból adódnak, hogy kettőt közülük tavaly fogadtunk be az utcáról, és a kisebbiknél a mai napig jönnek elő problémák.
OFF: A "kiengedem az udvarra/utcára és az egérben amit levadászik minden benne van ami kell az immunrendszeréhez" jellegű kommenteket kérlek mellőzzétek, köszi. Biztos, hogy egyikük sem megy vissza az utcára.
Köszönöm mindkettőtöknek, a DMGuard még egészen jónak tűnik, lehet hogy az lesz a nyertes.
A Vetri volt amit a doki ajánlott, az már drága a mi pénztárcánknak, bármennyire is a legjobbat akarom a cicáknak.
Itt több ugyanolyan hatóanyagú terméket összehasonlítottunk: https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__10880091-vet.. A Vetri a bereklámozott, ajánlgatott változat, ezért olyan drága, de ugyanilyen hatóanyaggal több termék is kapható.
Ez ugyanolyan, mint az embergyógyszereknél, hogy van a méregdrága bereklámozott cucc - aminél meg kell fizetned a marketingköltségeket - de ha hatóanyag szerint nézed a termékeket, kiderül hogy van még tíz ugyanolyan termék, amiről életedben nem hallottál, csak feleannyiért.
Nekünk DMGuardtól brutálisan megtáltosodott a 17 éves, évek óta vak, vesebeteg és daganatos macskánk. Ha hosszútávon alkalmaznád, akkor szerintem fontold meg a por kiszerelésű hatóanyagot, de erről is szó van az idézett kérdésben.
4-es
Köszönöm, ezt jó tudni :)
#4-esnek van igaza, ugyanaz mind.
Én a legolcsóbbat veszem, a DMGuardot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!