Meddig hagyjátok a cica táljában az alutasakos eledelt ?
Ha reggel adok neki és nem eszi meg az egészet akkor pár óra múlva elkezd kiszáradni és macskakaja szag van az egész házban. Csinálhatom azt, hogy harmadolom az alutasakost és mindig annyit rakok ki amennyit megeszik? Így napi 3x adnék neki. Száraz mindig van előtte.
Köszi a válaszokat!
21, igen, nekem van a leguncsibb életem, és mindezt abból szűrted le, hogy nem hagyom órákig állni a macskakaját.
Közöd viszont továbbra sincs hozzá.
De ragozd még. Aki ennyire rászáll másokra, annak úgysincs semmi más az életében ami lefoglalná.
Trollkodd szét a kérdést és töltsd azzal a napodat hogy az én életemet boncolgatod, amiről semmit nem tudsz.
Őszintén szólva kezd szórakoztatni. Majd este elolvasom hogy miket hordtál még össze az egyetlen infó alapján amit tudsz rólam (azaz hogy friss ételt teszek a macskám elé).
Folytasd kérlek.
22
Nem sok folytatni való van, szimplán nevetséges vagy, a stílusod is hagy kivetni valót maga után, de legalább nem állott kaját esztek. Ez is valami 😀
Ha többet adok otthagyja és úgysem nyúl hozzá még egyszer.
Mielőtt a tányérjába teszem, a hűtőből kivéve 30 percet állni hagyom, hogy felengedjen szobahőmérsékletre.
Olyan 2 percig, annyi idő alatt eszi meg :D
Amúgy ha nem habzsolna, annyit tennék ki neki belőle, amennyit megeszik egyszerre, a többit betenném a hűtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!