Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meddig hagyjátok a cica...

Meddig hagyjátok a cica táljában az alutasakos eledelt ?

Figyelt kérdés

Ha reggel adok neki és nem eszi meg az egészet akkor pár óra múlva elkezd kiszáradni és macskakaja szag van az egész házban. Csinálhatom azt, hogy harmadolom az alutasakost és mindig annyit rakok ki amennyit megeszik? Így napi 3x adnék neki. Száraz mindig van előtte.

Köszi a válaszokat!

2021. máj. 17. 11:01
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Én sem szeretném ha állott kaját enne, ezért kérdeztem ti hogy csináljátok.:)
2021. máj. 17. 12:34
 12/29 anonim ***** válasza:
37%
Amíg meg nem eszi
2021. máj. 17. 12:49
 13/29 anonim ***** válasza:
73%

Sokan sokféleképp csinálják, de azért azt ne magyarázzuk már bele, hogy baja lesz a kajának a pár órai állásból... Ettől még pl az enyém sem eszi meg, ha már meg van szikkadva, amúgy is a levét szereti leginkább.

Egyébként kutyáknál szoktak napi egy-kétszer etetni, a macskánál egészségesebb a napi 3, esetleg 4. A két fajnak más igényei vannak. De prioritásban így is az van, hogy a macskának hogy a legjobb!

2021. máj. 17. 12:50
 14/29 anonim ***** válasza:
72%

Aki 20 perc után kiönti az a saját kajáját is kidobja.

Szóval megfő 5liter leves, megeszel efy tányérral és a többi 20 perc után kuka? Mert akkor az is állott...nem?

Milyen agyatlan emberek vannak...

2021. máj. 17. 12:51
 15/29 anonim ***** válasza:
68%
Barátnőm cicáinak az 1 alutasak kettészedve nincs 10 perc :D igazi éhenkórászok, pedig ott van egésznap a táp is. A tasakosnál nagyon figyelve van az összetételre, gabona ízfokozó- és cukormentes legyen.
2021. máj. 17. 12:53
 16/29 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk mindkettő mindig megeszi, vagy ha egyik nem ette meg, a másik befejezi . :D

Egyszer volt,hogy otthagyták, vártam fél órát, még mindig nem ették meg, inkább kidobtam, nehogy pl. a legyek belepetézzenek....

De az is egy megoldás,ha belerakod egy zacskóba, és később megeszik :)

2021. máj. 17. 12:58
 17/29 anonim ***** válasza:
10%

15, nem tudom mennyire élsz igénytelen körülmények között, ha már személyeskedünk, de én természetesen hűtőt használok, és alap hogy a macska összenyalt tányérját nem rakom be a hűtőbe.

Nincs jobb dolgotok? Tényleg azzal kell kötekedni aki normális körülményeket biztosít az állatának? Én vagyok a szemetekben a világ gonosza amiért friss étellel etetem a macskámat? Elképesztőek vagytok.

2021. máj. 17. 12:58
 18/29 anonim ***** válasza:
64%

18

Szóval megfő a leves és forrón bedobod a hűtőbe, szigorúan 20percen belül?

2021. máj. 17. 13:06
 19/29 anonim ***** válasza:
14%
19, van életed? Azzal foglalkozz mert az enyémhez semmi közöd 🤷‍♀️
2021. máj. 17. 13:14
 20/29 anonim ***** válasza:
32%

20

Nekem van, vicces hogy ezt mondtad, mert pont arra gondoltam hogy milyen uncsi életed lehet, hogy ilyen dolgon van időd agyalni, hogy 20perc után állott a macskakaja.😅

2021. máj. 17. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!