4 napos kiscicából bolhaírtás?
Figyelt kérdés
Van egy cicánk rendszeresen írtjuk belőle a bolhát , de mivel most fialt meg ezért most nem rakhatunk rá cseppeket, ezért most bolhás lett. "2 kiscica született és láttam ahogy megfordultak hogy legalább 6-7 bolha volt az egyiknek a hasán. Ilyenkor mi a teendő? Légyszíves segítsetek , nagyon fontos!2010. aug. 23. 15:05
1/4 A kérdező kommentje:
Esetleg körbeszórjam a dobozukat,?A cicamamát nem merem semmivel mert a kicsik szopnak és nehogy valami bajuk legyen , meg félek hogy kiszívják a bolhák a vérüket. Garázsban vannak ,de mivel a cicamama átjár a szomszédba ahol minden bolhás ő is összeszedi. Amint nagyobbak lesznek a kicsik ki is lesznek ivartalanítva az anyukkal együtt.
2010. aug. 23. 15:12
2/4 anonim válasza:
szerintem ne, nekünk úgy 5-6 hetes cicáink vannak de most se merjük még befújni se a kicsiket, se a mamát! Lenyalhatja a mama a kicsikről, ugyanúgy a kicsik a mama hasáról. Szerintem várj még vele, ha majd nem szopnak!
3/4 anonim válasza:
pár hónapos koráig TILOS bolhaírtózni a kiscicákat
ez velükjár
nem szabad egyelőre
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Attól a doboz körül beporozhatok?
2010. aug. 25. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!