Kiscicából, hogyan lehet házilag kiűzni a bolhákat?
Figyelt kérdés
Házi praktikára, természetes bolhariasztóra lennék kíváncsi. Fekete a kiscica a bolháktól. :( Segítsetek!2010. júl. 17. 21:31
1/8 anonim válasza:
nála ne próbálkozz házi praktikákkal, mert érzékenyebb mint a többi állat, mivel kicsi, és kölyök.
és ha már fekete az komoly baj lehet. a bolhák szívják a vérét és vérszegénységbe el is pusztulhat.
ezzel nem lehet szórakozni, el kell vinni.
2/8 anonim válasza:
ja, és valószínűleg frontline combo-t fog adni, mert az a leghatásosabb a kullancsokkal, és a bolhákkal szemben is.
ezt 2-3 havonta érdemes rácsepegtetni
5/8 anonim válasza:
8 hetesnél vagy 1 kg-nál kisebb cicáknál nem szabad alkalmazni a Frontline combót. Én annak idején, amikor picik voltak a cicáim (kb. 3 hónaposak lehettek) Bolfo bolhairtó port tettem rájuk. Ez ideig-óráig kiirtja a bolhát. Spray-t nem ajánlom, mert nagyon félnek tőle. Ha már lehet, akkor mindenképp Frontline combót tegyél rá. Az megvédi a kullancsoktól és tetvektől is és a fekhelyén is kipusztítja bolhákat és lárváikat is.
6/8 anonim válasza:
van 1 ősi indián bolhaüldözőtánc, ha gondolod megtanítom :)
7/8 anonim válasza:
:DDD
Nemrég olvastam, hogy ha 1kg citromot főzöl egy órán át és hagyod, hogy álljon egy éjszakát, azzal lepermetezheted. addig is szedegesd le róla...ha mást nem tehetsz
8/8 anonim válasza:
Fürdesd meg bolhairtó samponnal. Utálni fogja, de te meg az utálnád, ha téged is összecsipkednek a bolhái. Ha kell akkor hetente kétszer is. 3 hónapos kora után vehetsz Frontline-t. Az tényleg jó. És kicsi macskára nem muszáj az egészet egyszerre rákenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!