A cicák a halakat vagy a madarakat szeretik jobban elkapni?
Figyelt kérdés
Mivel mind a 2-ről híresek, hogy elkapják és megeszik őket, na de a halakat vagy a kisebb madarakat kapják el inkább, ha mind a 2 a közelükben van? Melyikhez indulnak el inkább?2021. máj. 7. 10:13
1/8 anonim válasza:
Szerintem a madarakat. Ha csak nem tó mellett fekszik vagy ficánkolnak a halak akkor nem keltik fel annyira a figyelmüket mint a folyton repdeső madarak
2/8 anonim válasza:
Az én cicám a repülő rovarokat szokta elkapni, meg ki ül a párkányra és nézi hogy a madarak hogy repülnek, szerintem is inkább a madarakat
4/8 anonim válasza:
Néhány specifikus fajtát leszámítva a macska a vadonban nemigen halászik.
Rágcsálók, gyíkok, egyéb rejtőzködő életmódot folytató apróságok, és - ha el tudja kapni - madarak.
5/8 anonim válasza:
Híresek lennének arról, hogy halat fognak? Pontosan melyik macskaféle?
Nem igazán jellemző, inkább csak az ember eteti hallal.
Inkább rágcsálók, apró hüllők.
6/8 anonim válasza:
5 nálunk kihalászott mindent az akváriumból, mamáéknál meg a kerti tóban szokta piszkálni az aranyhalakat. Ha nem azokat akkor viszont tényleg gyíkot fog
7/8 anonim válasza:
"Nem igazán jellemző" ≠ "soha nem fordul elő"
8/8 anonim válasza:
Az enyémet az akvárium teljesen hidegen hagyja, viszont az ablakban a fán röpködő madarakon órákig tud mozizni, úgyhogy szerintem az utóbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!