Szürke-fehér cica Csak kíváncsiság van egy fehér-szürke színű házicicám, selymes szőrrel :) Mennyire gyakori ez a szín? Szülei milyen színűek lehettek?
#1, #4 és #13 vagyok. Gyorsan rágugliztam neked.
Ezen a weboldalon le van írva egész érthetően, virágokkal és egerekkel szemléltetik is. Ez macskákra ugyan úgy érvényes. Remélem ez az amire kíváncsi voltál.
Lol :D törölték az első válaszomat, pedig kb én voltam az egyetlen aki a kérdésre válaszolt :D vicc a kérdező is meg a modik is.
"Mennyire gyakori ez a szín? Szülei milyen színűek lehettek?" A kérdés.
A válaszom pedig, hogy nem ritka szín és a szülők bármilyen színűek lehetnek, ha a genetikai alapú öröklődés érdekel, akkor azt kérdezd, ne valami tők másik dolgot.
Úgy tudom, a szürke az a feketének a pigment hiányos változata. Vagyis nem teljesen pigment hiányos, mert azok a fehér részek a cicában, ami teljesen pigment hiányos, a szürke az csak részben pigment hiányos. Vagy valami ilyesmi.
Ugyanúgy, mint az erős sötét sárga (vörös) cicánál a barack (krém) szín, az is részben pigment hiányos, vagy azt hiszem fakónak is mondják.
Nekem fakó teknőc tarka cicám van. Ugye a teknőc az a fekete-sárga. Na nekem meg szürke-barack. Nem tudom, hogy ő mennyire ritka, de eddig mindenki megcsodálta, hogy milyen különleges, pedig semmi extra nincs benne szerintem, csak a sima teknőc világosabb változata.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!